Babil 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni ve sevilen dizilerinden olan Babil' in 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Babil 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her hafta cuma akşamı Star Tv ekranlarının başına kitleyen Babil dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair ipuçları...

BABİL 5. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE BABİL 4. BÖLÜM ÖZETİ...

Süleyman'ın elini öperek istediği parayı alan İrfan, yurtdışına kaçma planları yapıyor. Bunu öğrenen Egemen ise hayal kırıklılığına uğrayarak, İrfan'a sitem ediyor. İrfan, İlay'ı Babil'den uzaklaştırmaya çalışırken Kudret'in beklenmedik bir şekilde olaya dahil olmasıyla işler daha da tehlikeli ve karmaşık bir yola giriyor. 

İrfan, oğlunu kurtarmak için her şeyi göze aldı ama artık başında yeni bir dert daha var, İlay. Eda, İrfan'ı kaybetme korkusuyla büyük bir hata yapınca Egemen elini uzatıyor.

Hakan'a bildirdiği haddin bedelini ödemek zorunda kalan Ayşe, İrfan'la bir kere daha karşı karşıya geliyor. İrfan, İlay'ı Babil'den uzaklaştırmaya çalışırken Kudret'in beklenmedik bir şekilde olaya dahil olmasıyla işler daha da tehlikeli ve karmaşık bir yola giriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler