Baba dizisi 19. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Baba dizisinin 19. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak? Bütün detaylar haberimizde…

Salı Akşamları izleyici ile buluşan ve herkesi ekran başına kilitleyen Baba dizisi yeni bölümleri ile dikkatleri çekiyor.

Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın paylaştığı dizinin yeni bölümde neler olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Yeni bölüme ilişkin 2 fragman izleyici ile buluştu.

Baba dizisi 19. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Yayınlanan ilk fragmanda Haluk Bilginer’in canlandırdığı Emin ile Tolga Sarıtaş’ın Canlandırdığı Kadir eve dönüyor. Ailesi Emin’i görünce şok yaşıyor. Eminin hiçbir şey hatırlamadığını anlayan ve ‘Dövdüler Beni’ sözlerini duyan aile büyük yıkım yaşıyor.

İkinci fragmanda ise Özge Yağız’ın canlandırdığı Büşra karakteri babasına ailesini tanıtmaya çalışıyor. Emin’in hali ailesini derinden sarsıyor. Polisin, babası Emin’i aradığı öğrenen Kadir büyük şok yaşarken Emin’in ne yaptığı herkesi meraka sevketti.

Baba dizisi 19. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

BABA DİZİSİ HAKKINDA

Baba dizisi oyuncuları ile ilgili araştırmalar başlamış durumda. Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin hangi karakterleri canlandırmış olduğu toplum içerisinde merak edilip aratılıyor. Dizi, Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini ele alıp işleyecek. Baba dizisi oyuncu kadrosu içerisinde yer bulan usta isim Haluk Bilginer, ailenin reis Emir Saruhanlı karakterini canlandıracak. Sevilen genç oyuncu Tolga Sarıtaş ise Kadir Saruhanlı rolünü canlandıracak.

Dizinin yapımcılığını “Ay Yapım” üstlenirken dizinin hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturuyor.

OYUNCULAR: Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Beril Pozam, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Bihter Dinçel, Cem Uslu, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar, Oktay Çubuk, Sedef Akalın, Damlasu İkizoğlu

Baba dizisi 19. Bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv