Azize 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni ve sevilen dizilerinden olan Azize'nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Azize 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleriyle her hafta salı akşamı Kanal D ekranlarında buluşan Azize dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

AZİZE 4. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE AZİZE 3. BÖLÜM ÖZETİ...

Azize Balkan'ın yaşadığını öğrenmiştir. Bir yandan kardeşiyle vedalaşmak için ona ulaşmaya çalışırken bir yandan onu ölüme götüren adamı Kartal'ın gözetiminde yaşatmak zorundadır.

Alpanların evinden çıkmanın bir yolunu ararken Kartal da giderek çekimine kapıldığı Azize'nin gerçek kimliğine ulaşmak üzeredir. Azize ve Kartal'ın yolları Azize'nin kardeşinde kesişir. Azize Kartal'a yakalanmadan kaçmayı başarabilecek midir? Azize ve Kartal duyguları ve birbirlerinden sakladıkları sırları arasında kalırlar.

Azize ailesine yapılanların hesabını sormak için girdiği Alpanların evinde imkânsızı başarıp adaleti sağlamıştır; ama, sıkışıp kalmıştır. Kaçıp kardeşine kavuşmayı planlarken bütün oklar evdeki tek yabancıya, Azize'ye dönmüştür.

Azize kendisinden şüphelenen Kartal'dan kurtulmaya çalışırken Alpanların evinde sıkışıp kalacağından habersizdir. İçlerine giren hemşirenin bir sırrı olduğundan emin olan Alpanların kendi içlerindeki büyük sırları tüm dengeleri sarsmak üzeredir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv