Aziz’de Atatürk sahnesi! Aziz 3. Bölüm fragmanı çıktı

Aziz 3. Bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanırken yeni fragmanda Mustafa Kemal Atatürk sahnesi olay oldu. İşte Aziz 3. Bölüm fragmanı ve detaylar…

Aziz’de Atatürk sahnesi! Aziz 3. Bölüm fragmanı çıktı

Show TV’nin yeni dizisi Aziz 3. Bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Aziz 3. Bölüm fragmanı yayınlanırken Mustafa Kemal Atatürk sahnesi ilgi çekti.

Aziz 3. Bölüm Fragmanı
Yeni bölümde Aziz halı atölyesini yeniden açmak için adımlarını hızlandırıyor. Aziz’in adaletsiz düzeni değiştirmek adına babasının atölyesini yeniden açmaya karar vermesi, şehirde büyük yankı uyandırır. Hatta şehrin de ötesinde, başkentte… Fransızların atölyeyi açmak için Aziz’den istedikleri para ise beklenmedik bir yaraya çare olmak zorunda kalır. Aziz atölyesini açamamakla karşı karşıyadır.

Dilruba ve Aziz arasındaki yaşananları gören Maksude Payidarların evinde büyük bir krize neden olur. Sıtkı tarafından kaçırılan Efnan ise zorla evlendirilmek üzeredir. Aziz’in Efnan’ı kurtarmak için ödemeyi göze aldığı bedel ise bu sefer ağır olacaktır…

Öte yandan Fransızlar’ın artan zulümleri karşısında Aziz “Paşa’ya bir an önce haber verelim” diyerek Mustafa Kemal Atatürk’e mektup gönderir.

Aziz 2. Bölümde neler olmuştu?

Aziz’in bir türlü ardını dönüp gidemediği Efnan’ı eve getirmesi tansiyonun yükselmesine sebep olur.

Kınalı Kaya’da Adem’le karşı karşıya gelen Dilruba ise beklenmedik bir hamle yapar. Aziz’in şehre gelişi dengeleri bozmuştur. Bir yanda Aziz’e Antakya’da yürüyecek bir sokak bile bırakmak istemeyenler, bir yanda onu umutla bekleyenler… Saflar ayrılırken Aziz’in ise kalıp mücadele etmeye karar verir.

Aziz’de Atatürk sahnesi! Aziz 3. Bölüm fragmanı çıktı

Aziz’de Atatürk sahnesi! Aziz 3. Bölüm fragmanı çıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv