Aziz 5. bölüm fragmanı çıktı mı? Aziz son bölümde neler oldu?

Aziz 4. bölümüyle ekranlara geldi. Kısa sürede beğeni toplayan dizi izleyicisini ekran başına topladı. Aziz 5. bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu? İşte detaylar

Aziz 5. bölüm fragmanı çıktı mı? Aziz son bölümde neler oldu?

Show TV'nin yeni dizilerinden Aziz 4. bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölümleriyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan dizi bu hafta da hayranlarını ekran başına topladı. Aziz 5.bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Aziz 4. bölüm özeti

Aziz’in Efnan ile evleneceğinin duyulması Payidar konağında şaşkınlık ve gerilim yaratır. Nigar Hala ve Maksude yeni gelin namzetlerini tanımak için çiftliğe gitmeye karar verir. Atölyesini açmak için kolları sıvayan Aziz’i ise zorlu bir yolculuk beklemektedir. Fransız’ların koyduğu şart yerine gelecek mi, yoksa atölyeyi açmak bir hayal mi olacaktır? Üstelik Aziz’e yardım ettikleri için evlerinden atılmakla karşı karşıya kalan işçilerin tek umudu yine Aziz’dir… Adem, babasının sakladığı büyük sırra bir ulaşır. Ancak ikilemde kalmıştır. Bu sırrı babasına karşı kullanıp Dilruba ile evlenmek mi, yoksa hakkı olanı Aziz’e vermek mi? Öte yanda Efnan’la yolu kesişen Pierre de oğlunun cinayeti ile ilgili önemli bir bilgiye sahip olur.

Aziz 3. bölümde neler olmuşu?

Aziz’in adaletsiz düzeni değiştirmek adına babasının atölyesini yeniden açmaya karar vermesi, şehirde büyük yankı uyandırır. Hatta şehrin de ötesinde, başkentte… Fransızların atölyeyi açmak için Aziz’den istedikleri para ise beklenmedik bir yaraya çare olmak zorunda kalır. Aziz atölyesini açamamakla karşı karşıyadır. Peki Aziz yüklü miktardaki parayı bulabilecek mi? Tüm engellere rağmen Aziz, ona inananlarla yürüyebilecek midir? Dilruba ve Aziz arasındaki yaşananları gören Maksude Payidarların evinde büyük bir krize neden olur. Sıtkı tarafından kaçırılan Efnan ise zorla evlendirilmek üzeredir. Aziz’in Efnan’ı kurtarmak için ödemeyi göze aldığı bedel ise bu sefer ağır olacaktır…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv