Aziz 18. bölüm fragmanı yayında! Düğünde silah sesleri...

Aziz 18. bölüm fragmanı çıktı. Yeni bölümde neler olacağı merakla beklenirken fragmanda Efnan ile Aziz'in düğünü gerçekleştiği sırada silah sesleri duyuluyor. Aziz yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Aziz 18. bölüm fragmanı yayında! Düğünde silah sesleri...

Show TV'de ekranlara gelen Aziz 18. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Aziz 18. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...

AZİZ 18.BÖLÜM FRAGMANI

Aziz, Pierre’i bozguna uğratıp Efnan ile nikahlanınca, Efnan ve Aziz için düğün hazırlıkları başlar. Gün geçtikçe dengesi bozulan Adem, Dilruba’nın hayatını alt üst etmektedir. Bu sırada, Aziz’in Dilruba’nın Adem’le kendisi için evlendiğini öğrenmesi, Dilruba’nın eski defterleri açmasına neden olur. Pierre ile arasını düzelttiğini zanneden Galip, Aziz’in Pierre’i alt etmesi üzerine iyice çıkmaza girer. Yenilgiyi kabullenemeyen Pierre’in bir sonraki hamlesi ise büyük bir felakete sebep olacaktır.

Aziz'in on yedinci bölümünde neler oldu?

Aziz, Efnan’ın dönmemek üzere gittiğini öğrenince onu bulmak üzere yola çıkar. Bu sancılı yolculuk esnasında ise Efnan’ın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalarak ölümle sınandığını öğrenir. Sevdiği kadını bu amansız çıkmazdan kurtarmak isteyen Aziz, bir an bile düşünmeden kendi canını ortaya koyar. Ancak bu sefer Pierre, Aziz’in canından daha önemli bir hedefin peşindedir. Bu olayda kimi çıkarlarını kimiyse sevdiğini kollamak üzere hareket ederken, Efnan’ın akıbeti tüm sırrını korumaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv