Avlu Dizisi Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı!

Star Tv' nin başarılı dizilerinden olan Avlu' nun yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda ipuçları yer aldı. İşte detaylar...

Avlu Dizisi Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı!

Seyircisinin heyecanla beklediği yeni sezonun tanıtımı yayınlandı. İzleyenlerini yeni sezonda neler bekliyor? İşte Avlu yeni sezona dair detaylar...

AVLU YENİ SEZON TANITIMI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? İŞTE SEZON FİNALİ ÖZETİ...

Zerrin'in vurulmasından sonra Avlu karıştı. Deniz ve Kudret için hesaplaşma vakti geldi. Avlu'da Kudret ve Deniz'in adamları birbirine girdi. Deniz Kudret'in kavgası nefesleri kesti. Kudret'in kolunu ve bacağını kıran Deniz Kudret'e yüzüne iyi bakmasını istedi ve ardından “Bu yüz senin bu dünyada göreceğin en son yüz” diyerek üst kattan aşağıya attı.

Zerrin yaralı halde çıkış kapısına gidiyor ve içeri girmek için hazırlanan jandarmaya kendini tanıttı. Zerrin “Ben bitti demeden bitmez” dedi. Deniz ve Azra dışarıya çıkmayı başardılar. Onlar dışarı çıktıktan sonra tünel patladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler