Avlu 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Avlu 6. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni dizi son bölümüyle de beğeni topladı. Bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Avlu 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de yayınlanan Avlu 6. bölümle izleyici karşısına çıktı. Kısa süre içerisinde oldukça önemli bir hayran kitlesine ulaşan dizi bu hafta da nefes kesti. Avlu 7. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Avlu 6. bölüm özeti

Deniz uğradığı saldırıdan sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başlar. Azra bu saldırının sebebini öğrendiğinde çok öfkelenir. Öte yandan, yanında güvenebileceği birinin olduğu hissi hoşuna gitmiştir. Bu sırada Kudret hem içeriden hem dışarıdan kan kaybetmeye başlamıştır. Bu köşeye sıkışmışlık hissinden kurtulmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ecem, Alp’in hiç bilmediği bir yönüne tanıklık edecek ve belki de ilk defa annesinin yokluğuyla bu kadar sert bir şekilde yüzleşecektir...

Avlu 5. bölüm özeti

Odasında bulduğu telefon, Deniz için bardağı taşıran son damla olmuştur. Hem kızı için endişelenir hem de Kudret’e olan öfkesinden deliye döner. Bu sırada beklenmeyen ihanetler istenmeyen sonuçlar doğurmakta, içerdeki dengeler hızla değişmektedir. Melis, Nihal’in cinayetini kendi yöntemleriyle çözmeye çalışırken Murat, Deniz’in masumiyetine inanmaya hazır gibidir ama bazı şartları vardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv