Avlu 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv' nin sevilen dizilerinden olan Avlu' nun 40. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Avlu 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicisiyle her hafta perşembe akşamı buluşan Avlu'nun 40. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenlerini bu hafta neler bekleyecek? İşte Avlu 40. bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

AVLU 40. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Deniz, gençlik aşkı Oğuz ile yüzleşiyor. Zerrin için artık son hızla yaklaşırken paronayaklığı had safhaya ulaşıyor. Oktay'ın öldüğünü öğrendiğinde ise öfkeden deliye dönüyor. Azra Kudret'in adamlarının üzerine yürürken Kudret korkudan ne yapacağını şaşırıyor. Deniz geçmiş ile hesaplaşırken Azra Deniz'e kendi ile olan savaşında yardımcı olmaya çalışıyor.

AVLU SON BÖLÜM ÖZETİ: 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oktay Necdet’in gerçek kimliğini öğrendikten sonra onun yanına gider. Necdet, Oktay’ın tavırlarından onu çözdüğünü anlıyor. Oktay’a “buradan sağ çıkacağını mı sanıyorsun” diyerek elindeki bıçakla saldırır. Amansız bir kavga başlamıştır. Necdet’in son hamlesi ile birlikte Oktay, cam korkuluklardan aşağıya doğru savrulur. Necdet, son anda korkuluklara tutunan Oktay’ın ellerine bıçak saplar. Oktay denize doğru düşer. Necdet zaferinin tadını çıkarırken ağzından “Kule yıkıldı Zerrin” sözleri dökülür.

MELİS ZERRİN’İN İNTİKAM PLANINI ÖĞRENİYOR

Melis, Oktay’ın notunu okur. Yazdıkları karşısında oldukça duygulanan Melis, Oktay’ı arar. Oktay’ın cep telefonu kapalıdır. Oktay’a not bırakır. Bu sırada Melis’in Oktay’a bıraktığı notu Necdet duyar. Murat ve Deniz Melis’in odasına gelerek Zerrin ile ilgili bilmesi gereken bazı şeyler olduğunu söyler. Zerrin’in intikam planı ile ilgili telefondaki görüntüleri gösterir. Melis Azra’nın bunu bilip bilmediğini sorar. Murat, Azra’yı Melis’in odasına göndereceğini söyler ve odadan çıkar.

GERÇEK AÇIĞA ÇIKIYOR

Tolga Murat’ı telefonla arayarak Oktay ile ilgili son gelişmeyi haber verir. Derya, temizlik odasında Zerrin ile gördüğü anları düşünür. Azra Melis’in odasına gelir. Azra Deniz’i de odada görünce neler olduğunu sorar. Bu arada Necdet telefonla Zerin’i arar ancak cevap alamaz. Melis ve Deniz Azra’ya olan biteni anlatır. Melis kartlarla ilgili kafasına takılan bir konuyu açıkladığı anda Nihal’in öldürülmesine neden olan kişinin Zerrin olduğu açığa çıkar. Azra telefonla Tolga’yı arayarak durumu anlatırlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv