Avlu 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Avlu 31. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, Avlu 32. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Avlu 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'de yayınlanan Avlu 31. bölümü ile izleyenleriyle buluştu. Sevilen dizi yine takipçilerini ekran başına toplamayı başardı. Avlu 32. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Avlu 31. bölüm özeti


Deniz, Pelin’i kanatlarının altına almış, kızın etrafındaki her türlü tehlikeyi savuşturmak için elinden geleni yapmaktadır. Kudret bir yandan ortadan kaybolan torununu bir yandan da yanı başındaki köstebeği aramaktadır. Avluya gelen yeni mahkum Deniz’de şüphe uyandırır. Zerrin, Azra’nın elini kolunu sallayarak avludan gitmesine seyirci kalacak mıdır?

Avlu 30. bölüm özeti

Azra, sonunda Yiğit’in elinden kurtuldum derken kendini başka bir belanın ortasında bulur. Bu esnada Özge’nin bebeği de ortadan kaybolmuştur. Deniz, Kudret’e kaptırdığı kozu geri kazanır. Şimdi avluda kartlar yeniden dağıtılacaktır. Pelin’in davasında bilinmeyen gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır. Deniz, onu konuşmaya ikna etmeye çalışırken Kudret, Pelin’i susturmak için hangi yola başvuracak?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv