Avlu 29. Bölüm fragmanı çıktı mı?

Avlu son bölüm detayları Avlu 28. Bölümüyle ekranlara geldi. Demet Evgar’ın başrolde olduğu dizi yine herkesi ekrana kilitledi. Avlu 29. Bölüm fragmanı çıktı mı, bu hafta neler oldu?

Avlu 29. Bölüm fragmanı çıktı mı?

İşte detaylar Star TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Avlu 28. Bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Her hafta merakla beklenen yapımlardan biri olan dizi izleyicilerini yine ekran başına topladı. Avlu 29. Bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Avlu 28. Bölüm özeti

Deniz, öğrendiği yeni bir haberle büyük hayal kırıklığına uğrar. Azra, uzun zamandır heyecanla sonucunu beklediği mahkemeden yüzünde bir gülümseme ile döner. Artık özgürlüğünün kapıları aralanmıştır. Deniz ise kulağına fısıldanan bir haber ile büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır. Nihal müdür cinayetindeki sürpriz gelişmeler Murat’ı büyük sarsıntıya uğratır. Bu esnada tekrar açılan arşivden Zerrin de kendi işine yarayacak yeni bilgiler elde edecektir

Avlu 27. Bölüm özeti

Deniz’in mahkemesinin sonucu hem cezaevi içinde hem de dışarıda büyük yankı uyandırmıştır. Özge’nin bebek konusundaki çıkmazları bir sürprizle rafa kalkar. Kudret’i torun heyecanı sararken, Naciye kızı için endişelenmektedir. Zerrin, kız kardeşinin gizemli hikayesini çözmeye çalışırken bu sırada Azra özgürlüğe adım adım yaklaşmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv