Atiye için 2. sezon müjdesi

Atiye'de Metin Akdülger ile sevişme sahnesi çok konuşulan Melisa Şenolsun, Atiye dizisi için müjdeyi verdi.

Atiye için 2. sezon müjdesi

Netflix'in ikinci orijinal dizisi Atiye'nin çok beğenilen birinci sezonunun ardından ikinci sezonun ne zaman yayımlanmaya başlayacağı herkes tarafından merak konusu oldu.

Sevişme sahneleriyle çok konuşulan, başrollerini Beren Saat ile Mehmet Günsür’un paylaştığı dizi Atiye için müjdeyi Melisa Şenolsun verdi.

Atiye dizisinde Beren Saat'in kardeşi Cansu karakterine hayat veren ve rol arkadaşı Metin Akdülger ile çekilen sevişme sahnesi ile olay olan Melisa Şenolsun, Nişantaşı'nda bir kafeden çıkarken görüntülendi.

Şenolsun, Atiye dizisinin 2. sezonu için ''Dizimiz çok güzel gidiyor. İyi tepkiler alıyoruz. Yeni sezonun çekimlerine mart ayı gibi başlayacağız'' dedi.

Öte yandan Atiye dizisinde Atiye'nin deli dolu kardeşi Cansu karakterine hayat veren Melisa Şenolsun, dizide ablasını hem çok seven hem de onun yanında silik kalmaktan ve hep birilerinin bir şeyi olmaktan sıkıntı duyan bir genç kadını oynuyor. Herkesin yardımına koşan Cansu bir an aşk karşısında güçsüz kalıyor.

Cansu, büyük bir hata yapıyor ve ablasının nişanlısı ile birlikte oluyor. Beren Saat'in Metin Akdülger ile çekilen cesur sevişme sahnesinin ardından Melisa Şenolsun'un da sevişme sahneleri çok konuşulmuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv