Atiye dizisinin setinde ölen set çalışanı hakkında açıklama yapıldı!

Atiye dizisinin setinde yaşanan kaza sonucu dizinin yapımcısı ve başrolü Beren Saat konuyla ilgili açıklamalarda bulundular.

Atiye dizisinin setinde ölen set çalışanı hakkında açıklama yapıldı!

Netflix'in ikinci Türk dizisi olacak olan Atiye'nin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Sette yaşanan bir kaza sonucu bir set çalışanı hayatını kaybederken, Sinema TV Sendikası da konuyla ilgili açıkama yaparak ahaytını kaybeden Hasan Karatay'ın iş güvenliği olmadan çalıştığını öne sürmüştü.

Yaşanan bu kaza sonucu dizinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Beren Saat konuyla ilgili açıklama yaparak sessizliği bozdular.

Beren Saat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Şahsen tanışamamıştık henüz ama bugün ailenin kadınlarının ağıtlarından tanıma fırsatım oldu seni Hasan. "Oralar görünmez" denilse de, boyadığın duvarın kenarlarını titizlikle tamamlamak isterken başına gelmişti bu kaza. Yine güzel bir yürek, yine zamansız bir veda. Biz kenarı, köşesi senin hayal ettiğin kadar kusursuz bir iş çıkarmak için çalışmaya devam ediyor olacağız. Işıklar içinde uyu..."

Dizinin yapım şirketi OG Medya'da yaptığı açıklamada, "Kamuoyunun dikkatine, Şirketimizin yapımcılığını üstlendiği “Atiye” dizisinin dekor hazırlıkları sırasında gerçekleşen kazanın ardından hastaneye kaldırılan Hasan Karatay’ın hayatını kaybetmesini derin bir üzüntü ile karşılıyoruz. Medyaya yansıyan, bizi de derinden üzen elim kaza ve acı kayıp nedeniyle; bir takım gerçek dışı haberler yapılarak toplum yanlış bilgilendirilmektedir. Tüm şeffaflığıyla hukuki sürecin tamamlanmasının ardından kamuoyuna gerekli açıklama yapılacaktır. Bu talihsiz kaza ve acı kayıp nedeniyle, Hasan Karatay’ın ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz..."ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler