Aslan Ailem 24.Bölüm Fragmanı - 23. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Aslan Ailem 23. Bölümü ile ekranlara geldi. Peki yeni Bölümde Neler olacak? Aslan Ailem 24.Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Aslan Ailem 24.Bölüm Fragmanı - 23. Bölümde neler oldu?

TRT 1’de ekranlara gelen ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Aslan Ailem 23.Bölümü ile izleyiciyi ekran başına topladı. Peki gelecek hafta neler olacak? Aslan Ailem 24.Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar haberimizde.


 Aslan Ailem 24.Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölüm merakla bekleniyor. Yeni bölüme dair ipuçlarını barındıran Aslan Ailem 24.Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

Aslan Ailem 24.Bölüm Fragmanı - 23. Bölümde neler oldu?

Aslan Ailem 23.Bölümde neler oldu?

Murat herkesten habersiz Burcu’ya evlilik teklifi için bir sürpriz hazırlamaktadır. Fakat bu arada çiftliğe gelen beklenmedik bir zarf, Burcu’yu hayatıyla ilgili önemli bir kararın eşiğine getirir. Aşklarının sınandığı bu süreçte Murat ve Burcu’nun hayatına giren bir misafir Aslan ailesinin başına dert olur.
Pelin ve Umut cephesinde ise Umut’un her şeyi yanlış yorumlayıp Pelin’i hamile sanması ikiliyi zor durumlara sokar. Rıfkı ve Mutlu’nun müdahaleleriyle Gayret ve Sevgi arasındaki ilişki bambaşka bir boyut kazanır.

Bundan sonraki yaşamı ve Murat’la ilgili büyük bir ikilem yaşayan Burcu, sonunda hayatının en zor kararını verir.

Aslan Ailem 22.Bölümde neler oldu?

Evlatlık olduğu ortaya çıkan Murat’la birlikte, Aslan Ailesi’nin her zamankinden daha çok birbirlerine kenetlenme zamanıdır. Murat, yaşadığı şokun ardından her şeyi unutmaya mı çalışacak yoksa evi terk ederek yeni bir yola mı girecek? Evlatlık olduğunu öğrenen Murat’ın bundan sonra ne yapacağı merak konusu olur. Aslan Ailesi ve Burcu, Murat’ın etrafında pervane olurlar. Bu arada, Umut ve Pelin’in arasında bir haber yüzünden rekabet başlar. Umut haber için her türlü riski göze alırken, Pelin haberle ilgili Burcu’dan yardım ister. Hayriye, aileden habersiz olmadık bir maceraya karışırken,  Mutlu ve Rıfkı, Vedat’ın Murat’ın öz ailesini bildiğinden şüphelenir, onu takip eder ve bir sürprizle karşılaşırlar. Murat sonunda öz babasıyla ilgili bir bilgiye ulaşır. Ancak adamın karşısına çıktığında genç adamı büyük bir tehlike beklemektedir.

Aslan Ailem 21.Bölümde neler oldu?

Dört kardeşten birinin evlatlık olduğu bilgisi, Aslan ailesinde deprem etkisi yaratır... Aile, bu psikolojik gerilimden kurtulabilecek midir? Vedat, Hatice ve Hayriye panik halde, hangi kardeşin evlatlık olduğunu saklamaya çalışırlar. Ama kardeşlerin şoke edici gerçeği öğrenmekten vazgeçmeye niyeti yoktur. Her biri kendinin evlatlık olduğunu düşünen dört kardeş, dört bir koldan gerçeği araştırırlar. Olayların gittikçe sarpa sardığı bu süreçte ailedeki kriz yönetimini üstlenen Burcu ve Murat, adeta tüm ailenin ebeveynleri pozisyonuna girer. Aile büyüklerinin konuyu gizleme çabasına rağmen, sonunda gerçekler anlaşılacak ve evlatlık kardeşin kim olduğu ortaya çıkacak!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv