Aşk ve Mavi 77. bölüm fragmanı yayında mı?

Aşk ve Mavi 76. bölümüyle ekranlara geldi. Aşk ve Mavi 77. bölüm fragmanı çıktı mı, bu hafta neler oldu? İşte detaylar

Aşk ve Mavi 77. bölüm fragmanı yayında mı?

ATV'de yayınlanan Aşk ve Mavi 76. bölüm ile ekranlara geldi. Sevilen dizide bu hafta Yaman'ın yıllar sonra ortaya çıkmasıyla dengeler karıştı... Aşk ve Mavi 77. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı, çıktığında burada olacak.

Aşk ve Mavi 76. bölüm özeti

Yıllar sonra ortaya çıkan Yaman, konakta bütün dengeleri alt üst eder. Fazıl, oğlunu kabul etse de Yaman, Fazıl'a öfke doludur. Yıllardır biriktirdiği öfkesi Fazıl'a yakınlaşmasını, onu babası olarak görmesini engellemektedir. Sadi'yi etkisiz hale getirip depoya saklayan Elmas, adamı yerinde bulamaz. Bir süre sonra Sadi'nin hastanede olduğunu öğrenir. Adam komadadır. Elmas, bildiklerini anlatmasın diye adamın başında nöbet tutar. Sadi ölür ancak sakladığı sır başka bir yerdedir ve ortaya çıkması an meselesidir.

Aşk ve Mavi 75. bölüm özeti

Göreçki Konağı'nda herkes Ali'nin eve dönmesini beklerken onun başına ne geldiğini sadece Cemal bilmektedir. Ali, abisinin büyük oyununu bozmuş ama bunun bedelini ağır bir şekilde ödemiştir. Cemal, geri dönülemez bir şey yapmış ve bu belayı da başından kolaylıkla savuşturmuştur. Fazıl'a eski bir tanıdığının ölüm haberi gelir. Kadının mezarını ziyaret eden Fazıl kendisini izleyen Cemal'den habersizdir. Kadının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Cemal yıllardır gizlenen bir gerçeği ortaya çıkarır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler