Aşk ve Mavi 65. Bölüm Fragmanı - 64. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Aşk ve mavi 64. Bölümü il ekranlara geldi. Gelecek hafta yayınlanacak bölüm merakla bekleniyor. Aşk ve Mavi 65. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Aşk ve Mavi 65. Bölüm Fragmanı - 64. Bölümde neler oldu?

ATV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren zirvede yer alan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Aşk ve Mavi 64. Bölümü ile ekranlara geldi. Şimdi ise gelecek hafta yayınlanacak bölüm merakla bekleniyor. Aşk ve Mavi 65. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde olacak.

Aşk ve Mavi 65. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölüm sonrasında gelecek hafta yayınlanacak olan bölüm herkes tarafından merakla bekleniyor. Aşk ve Mavi 65. Bölüm Fragmanı yayınlandığında burada olacak.

Aşk ve Mavi 65. Bölüm Fragmanı - 64. Bölümde neler oldu?

Aşk ve Mavi 64. Bölümde neler oldu?

"Annelik sana çok yakıştı!"

Elmas planlarını adım adım uygulamaktadır. Başta Cemal olmak üzere konak halkının tüm itirazlarına rağmen Fazıl'la evlenip konağın yeni hanımı olmak istemektedir. Ali ve Mavi doğum telaşıyla koştururken, Hasibe ve Safiye sosyal medyada kim daha fazla takipçi edinecek yarışına girerler.

Aşk ve Mavi 63. Bölümde neler oldu?

Ali hesap soruyor!

Mavi, Faysal'ın evinden kaçmayı başarmış ama Faysal son hamlesini yapmamıştır. Elmas hastaneye kaldırılan Refika'nın başında nöbet tutmaktadır. Refika'nın iyileşip kendini ele vermesinden endişe eder. Ali, Mavi'nin hamile olduğunu ve Faysal'ın bebeği düşürtmeye çalıştığını öğrenince Faysal'la hesaplaşmak ister.

Aşk ve Mavi 62. Bölümde neler oldu?

Faysal’ın kirli oyunu!

Mavi'nin Faysal'a doğrulttuğu silah boştur. Faysal önlemini almış, Mavi'nin bu hamlesini boşa çıkarmıştır. Zorla da olsa Mavi'yi hastaneye götürür. Testlerden Mavi'nin hamile olduğu sonucu çıkar. Faysal bu bilgiyi Mavi'ye söylemez. Ali'ye dönmesinden korkmaktadır. Ali, tüm bunlardan habersiz Hasibe'nin de yardımıyla Mavi'yle görüşmeye çalışır. Faysal, Mavi'nin bebeğini düşürmesi için bir yol ararken Elmas'tan yardım ister. Elmas bir yandan Refika'yı ölüme iterken bir yandan da yardım etmeye karar verir.

Aşk ve Mavi 61. Bölümde neler oldu?

Mavi kendini feda ediyor!

Mavi'nin, Faysal'la birlikte gittiğini gören Ali deliye döner. Faysal'ın evine gider ve Mavi'ye bunun nedenini sorar. Mavi, Ali'yi kendinden uzaklaştırmak için istediği hayatı kendisine ancak Faysal'ın verebileceğini söyler. Göreçkiler, konağa geri dönmenin sevincini yaşarken Elmas, planını ince ince işlemekte ve Refika'yı her geçen gün ölüme bir adım daha yaklaştırmaktadır. Mavi, Faysal'ın evinde adeta bir hapis hayatı sürmektedir. Buna devam edemeyeceğine karar verir ve evden ayrılmak ister. Ancak Faysal karşısına dikilir. Mavi için iki seçenek vardır: Ya bu eziyeti çekecektir ya da hayatını cehenneme çeviren Faysal'ı ortadan kaldıracaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv