Aşk ve Mavi 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi 57. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Emrah'ın başrolde olduğu dizide bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Aşk ve Mavi 58. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Atv ekranlarının sevilen dizisi Aşk Ve Mavi 57. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi bu hafta yine herkesi ekran başına topladı. Aşk ve Mavi 58. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Çıktığında burada olacak.

Aşk ve Mavi 57. bölüm özeti

Cemal'in Servet'le iş birliği yaparak Demirhan'ı Fatma'dan çaldığı ortaya çıkar. Fazıl, Cemal'e karşı çok öfkelidir. Cemal'i evden kovar. Cemal'in bebeği çalması Mavi ve Ali'nin arasını da açar. Mavi, eve dönmekten vazgeçer. Fatma, bebeğine kavuştuğu için çok mutludur. Ama bu mutluluk uzun sürmez. Safiye, Demirhan'ı geri alabilmek için bir plan yapar.

Aşk ve Mavi 56. bölüm özeti

Safiye'nin teslim olması ve itirafı Göreçkiler'i şaşkına çevirir. Ali, Cemal ve Safiye'nin kendilerinden ne saklandığını öğrenmek ister. Cemal, Faysal'ın teklifini söylediğinde Ali, abisine büyük bir öfke duyar ve Faysal'la hesaplaşmak ister. Mavi ve Cemal onu durdurmaya çalışırlar. Mavi ve Ali tekrar bir araya gelmişlerdir. Mavi, Göreçkiler'in yanına dönmeye karar verir. Pembe'nin keşfettiği büyük sır yeni kavgalara, ayrılıklara ve büyük bir yıkıma sebep olacaktır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv