Aşk ve Mavi 53. Bölüm Fragmanı - 52. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Aşk ve Mavi yine izleyiciyi ekrana kilitledi. 52. Bölümde neler oldu? Aşk ve Mavi 53. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Aşk ve Mavi 53. Bölüm Fragmanı - 52. Bölümde neler oldu?

ATV ekranlarında her hafta Cuma akşamları izleyiciyle buluşan Aşk ve Mavi 52. Bölümü ile yine nefes kesti. Yeni bölüm sonrasında herkes 53. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Aşk ve Mavi 53. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde.


Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Birgül Ulusoy, Alayça Öztürk, Osman Karakoç, Uğur Uzunel’in rol aldığı dizi yine izleyicileri ekrana kilitledi.

Aşk ve Mavi 53. Bölüm Fragmanı - 52. Bölümde neler oldu?

52. Bölümde neler oldu?

"Keşke ayağına gelip yalvarmasaydın bu adama!"

Mavi, Faysal'dan Ali'yle ilgili şikayetini geri almasını isteyecekken Ali gelir. Kocasının salıverildiğini gören Mavi çok sevinir ancak Ali, Mavi kendisini dinlemeyip Faysal'dan yardım istemeye gittiği için çok kızgındır. İkili kavga ederler. Mavi evi terk edip annesinin gecekondusuna yerleşir. Safiye arkadaşı Seher'in ön ayak olmasıyla pazarcılığa başlar. Refika komadan çıkar. Son yaşanan olayların hiçbirini hatırlamamaktadır. Doktorun stresten uzak durması gerek tavsiyesiyle Göreçkiler fakirleştiklerini Refika'dan saklamaya karar verirler. Refika'ya hala zenginlermiş gibi rol yaparlar. Mavi'ye aşık olduğunu fark eden Faysal, kızı Ali'den koparmak için Pembe'den yardım ister. Pembe Faysal'a yardım etmek için kolları sıvar. Hasibe ise İsmet'i eve döndürmenin yollarını aramaktadır. İsmet, Pembe'ye öyle bir oyun oynar ki kız bütün Ürgüp'e rezil olur. İsmet'i boşanmaktan vazgeçiremeyen Pembe, intikam için tüm Göreçkiler'i şoke edecek bir şey yapar.

Aşk ve Mavi 53. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan yeni bölüm sonrasında şimdi herkes 53. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Aşk ve Mavi 53. Bölüm Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

51. Bölümde neler oldu?

Ali, dükkanın kundaklanmasından Faysal’ı sorumlu tutar.
Ali, dükkanın kundaklanmasından Faysal'ı sorumlu tutar. Adamın evine gider ve Faysal'a saldırır. Buna çok sinirlenen Faysal, Ali'yi içeri attıracak bir plan yapar. Pembe, İsmet'in Gülsüm'le gezip tozmasına çok bozulur. Ona hala aşık olduğunu anlar ve İsmet'e konağa dönmesi için bir teklif yapar. Mavi, Faysal'dan şikâyetini geri çekmesini istemek için otele gelir. Bu durumu öğrenen Ali, deliye döner.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv