Aşk ve Mavi 52. Bölüm Fragmanı - 51. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Aşk ve Mavi yine izleyiciyi ekrana kilitledi. 51. Bölümde neler oldu? Aşk ve Mavi 52. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada.

Aşk ve Mavi 52. Bölüm Fragmanı - 51. Bölümde neler oldu?

ATV ekranlarında her hafta Cuma akşamları izleyiciyle buluşan Aşk ve Mavi 51. Bölümü ile yine nefes kesti. Yeni bölüm sonrasında herkes 52. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Aşk ve Mavi 52. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar haberimizde.


Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Birgül Ulusoy, Alayça Öztürk, Osman Karakoç, Uğur Uzunel’in rol aldığı dizide izleyicileri ekrana kilitleyen dizide ekranlara gelen 51. bölümde neler oldu?

Aşk ve Mavi 52. Bölüm Fragmanı - 51. Bölümde neler oldu?

"Evimize döneceğim ben!"

Ali, dükkanın kundaklanmasından Faysal'ı sorumlu tutar. Adamın evine gider ve Faysal'a saldırır. Buna çok sinirlenen Faysal, Ali'yi içeri attıracak bir plan yapar. Pembe, İsmet'in Gülsüm'le gezip tozmasına çok bozulur. Ona hala aşık olduğunu anlar ve İsmet'e konağa dönmesi için bir teklif yapar. Mavi, Faysal'dan şikâyetini geri çekmesini istemek için otele gelir. Bu durumu öğrenen Ali, deliye döner

52. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan yeni bölüm sonrasında şimdi herkes 52. Bölümde neler olacağını merak ediyor. Aşk ve Mavi 52. Bölüm fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.



50. Bölümde neler oldu?

Umutlu bekleyiş

Göreçkiler, Refika'dan gelecek umutlu haberi beklerken, Cemal, annesinin tedavisi için gerekli parayı bulmaya çalışmaktadır. Mavi, bunu öğrenince yardımcı olmak ister ve Ali'nin çok kızacağı bir hamle yapar. Ali, ailesini yeniden umutlandıracak bir iş girişiminde bulunur. Aile, mutlulukla yeni işi kutlarken Pembe, onlara bir darbe daha vurmaya karar verir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv