Aşk ve Mavi 51. Bölüm Fragmanı - 50. Bölümde neler oldu?

ATV’de izleyici ile buluşan Aşk ve Mavi 50. Bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciler yeni bölüm için beklemeye geçti. Aşk ve Mavi 51. Bölüm Fragmanı ve detaylar bu sayfada.

Aşk ve Mavi 51. Bölüm Fragmanı - 50. Bölümde neler oldu?

Her hafta Cuma akşamları ekranlara gelen Aşk ve Mavi 50. Bölüm ile ekranlara geldi. Heyecanın doruğa çıktığı dizide yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Aşk ve Mavi 51. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar haberimizde olacak.

Aşk Ve Mavi 51. Bölüm Fragmanı

Yayınlanan bölümün sonrasında dizinin takipçileri şimdi yeni bölümde neler olacağını merakla beliyor. İşte yeni bölüme dair ipuçlarının yer aldığı 51. Bölüm Fragmanı 

Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Birgül Ulusoy, Alayça Öztürk, Osman Karakoç, Uğur Uzunel’in rol aldığı dizinin ekranlara gelen 50. Bölümde olaylar böyle gelişti.

"Ailemizden uzak dur!"

Göreçkiler, Refika'dan gelecek umutlu haberi beklerken, Cemal, annesinin tedavisi için gerekli parayı bulmaya çalışmaktadır. Mavi, bunu öğrenince yardımcı olmak ister ve Ali'nin çok kızacağı bir hamle yapar. Ali, ailesini yeniden umutlandıracak bir iş girişiminde bulunur. Aile, mutlulukla yeni işi kutlarken Pembe, onlara bir darbe daha vurmaya karar verir.

49. Bölüm'de neler oldu?

Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv