Aşk ve Mavi 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'de yayınlanan Aşk ve Mavi 48. bölümüyle ekranlara geldi. Aşk ve Mavi 49. bölüm fragmanı da yayınlandı

Aşk ve Mavi 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'de izleyici ile buluşan Aşk ve Mavi 48. bölümüyle ekranlara geldi. Emrah'ın başrolde yer aldığı dizide bu hafta Ali şirketi ayakta tutmaya çalışırken Faysal şirketi batırmak için elinden geleni yaptı. Aşk ve Mavi 49. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Aşk ve Mavi 49. bölüm fragmanı


Aşk ve Mavi 48. bölüm özeti

Refika ve Fazıl'ın 50.evlilik yıl dönümleridir. Faysal'ın şirketin çoğunluk hisselerini ele geçirmiş, Fazıl, bu durumu Refika'ya nasıl açıklayacağını düşünmektedir. Ali, her şeye rağmen ayakta kalmaya ve şirket için doğru hamleler yapmaya çalışmaktadır. Ancak Faysal, tüm bunları engelleyerek, şirketi batırmayı istemektedir. Şirkete ait tüm malları satışa çıkaran Faysal, konağı da ortağına sattığını söyler. Herkes bu ortağın kim olduğunu merak etmektedir.

 47. bölüm özeti

Mavi ve Ali, konaktan ayrılarak kendilerine yeni bir hayat kurmaya karar verirler. Mavi, Hasibe'yi de yanlarına alır. Refika bu duruma çok bozulsa da, Hasibe'nin Mavi ve Ali'nin yanında yaşamasına karşı koyamaz. Faysal, Pembe'nin de yardımıyla Göreçkiler'i bitirecek planın son aşamasına gelmiştir. Ali, başlarına geleceklerden habersiz, Faysal'a bilgi uçuran kişiyi bulmaya çalışmaktadır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv