Aşk ve Mavi 31. bölüm fragmanı çıktı mı?

Aşk ve Mavi 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme neler olacak? İşte fragman

Aşk ve Mavi 31. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'de yayınlanan dizi Aşk ve Mavi 30. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Beğeniyle takip edilen dizide bu bölümde Mavi'nin Ali'ye uykuda bile rahat vermemesi eğlenceli sahneleri ekrana getirdi... Aşk ve Mavi 31. bölüm fragmanı da yayınlandı
Aşk ve Mavi 31. bölüm fragmanı


Aşk ve Mavi 30. bölüm özeti
Konaktakiler hep birlikte Ramazan eğlencesine giderler. Burada Cemal eğlenceli zaman geçirir. Diğer yandan canı dondurma isteyen Hasibe, dondurmacıya gider ancak dondurmaya bir türlü alamaz. Diğer yandan Mavi'nin hamileliği sürmektedir. Bebek provalarına başlayan Mavi, Ali'ye uykusunda dahi rahat vermemektedir. Apar topar evlenen İsmet ile Pembe'nin arasında da tartışma yaşanır. Bu tartışma Pembe, eşinden ayrılmaya karar verir. İsmet buna çok üzülür. Mavi'nin bir kez daha sokakta sancısı başlar ve bu kez oldukça şiddetlidir!

Geçen hafta neler oldu?

Mavi'de hamileliğin etkileri görünmeye başlamıştı. Mavi'nin erik aşermesi üzerine erik toplarken yakalanan Ali'nin başı derde girmişti. Diğer yandan Hasibe'nin kaçırılması da konaktakileri seferber etmişti. Aşk ve Mavi yeni bölümde de Mavi'nin hamileliği eğlenceli anlar yaşatacak. Ayrıca Ramazan eğlencesi sırasında Hasibe'nin düştüğü haller de izleyenleri güldürecek. Diğer yandan İsmet ve Pembe arasında ipler kopma noktasına geliyor.

Kadro: Emrah , Burcu Kıratlı , Işıl Yücesoy , Kenan Bal Fazıl, Cüneyt Mete ,Ayşegül Ünsal ,Birgül Ulusoy , Alayça Öztürk ,Osman Karakoç, Uğur Uzunel

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv