Aşk ve Mavi 29. bölüm fragmanı çıktı mı?

Aşk ve Mavi 28. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, yeni tanıtım çıktı mı? İşte detaylar

Aşk ve Mavi 29. bölüm fragmanı çıktı mı?

Atv'de yayın hayatını sürdüren Aşk ve Mavi 28. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Emrah'ın boşrolünde yer aldığı dizide bu hafta Hasibe fidye için kaçırıldı... Aşk ve Mavi 29. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak
Aşk ve Mavi 28. bölüm özeti

Fidyeciler Refika diye yanlışlıkla Hasibe'yi kaçırmıştır. Hasibe, kendisinin Refika olmadığını kanıtlamaya çalışırken Cemal de fidye parasını vermemenin yollarını aramaktadır. Mavi'nin gecenin bir vakti aşermesi Ali ve Cemal'in başını derde sokar. Fazıl, evdeki kavgadan, gürültüden sıkılmıştır. Biraz uzaklaşmak ister ama Refika durumu yanlış anlar. 

Aşk ve Mavi 27. bölüm özeti

Ali ile Mavi odalarında uyudukları sırada odaya Refika girer ve oğlunun üstünün açık kaldığını görür. Bunun üzerine, "Bütün yorganı çekmiş üstüne, bırakmış oğlumu açıkta" şeklinde söylenerek Ali'nin üstünü örter. Bu sırada Ali ve Mavi uyanır ve büyük şaşkınlık yaşarlar. Bunun üzerine Mavi, Ali'ye "Benim annem aynısını yapsa sen kızmaz mısın?" diye çıkışır. Ali ise, "Anne yüreği işte..." diyerek durumu geçiştirir. Ardından Mavi'nin annesi Hasibe gelir ve çiftin arasına yastık koyar ve Ali'ye, "Hastalığını evladıma bulaştırma" der. Bu kez Ali, Mavi'ye "Bu neydi şimdi?" şeklinde sitem eder. Ancak Mavi'nin cevabı manidardır; "Anne yüreği Ali'ciğim.".. Ömer, Cemal'le itişmeleri sırasında Cemal'in düşüp başını yere vurması sonrasında polisi arayarak durumu bildirmek ister ancak Fatma, "Sakın polisi arama" der. Ömer ise, "Fatma abla yalan söyleyemem. Polis zaten görür görmez anlayacak ne olduğunu" der ve itiraz eder. Refika'nın konaktaki işinden kovduğu Birgül yeniden konağa dönmenin peşine düşer. Refika'ya gider ve "Beni yeniden işe almak zorundasınız hanımım" der. Buna sinirlenen Refika, "Yani sen beni tehdit ediyorsun öyle mi?" deyince, Birgül buna mecbur bırakıldığını söyler. Fatma ise çocuğu konusundaki sırrını konakta paylaşır ve doğumdan sonra Ömer'le boşanacaklarını söyler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv