Aşk ve Mavi 26. bölüm fragmanı çıktı mı? Aşk ve Mavi'de neler oldu

Aşk ve Mavi 25. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin ayrıntıları burada...

Aşk ve Mavi 26. bölüm fragmanı çıktı mı? Aşk ve Mavi'de neler oldu

ATV'de yayınlanan ünlü şarkıcı Emrah'ın başrolünde olduğu Aşk ve Mavi 25. bölümle izleyicisiyle buluştu. Pembe bu bölümde Göreçkiler'e kök söktürdü... Aşk ve Mavi 26. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Aşk ve Mavi 25. bölümünde Fatma'nın Cemal'den hamile olduğu konuşuluyor. İsmet'i evlatlıktan red edebileceğini dile getiren Refika hanım, Fatma'yı tehdit ediyor. Hasibe, Fatma'nın Cemal'den hamile kaldığını öğrenir. Bu durumu konaktakilerden saklamak ister ama Birgül, Fatma'nın hamile olabileceğini çoktan Refika'ya söylemiştir. Pembe, konağın hanımı havalarıyla Göreçkiler'e kök söktürür. Konaktakiler Fatma'dan bebeğin kimden olduğunun cevabını beklemektedir.


Kadro: Emrah , Burcu Kıratlı , Işıl Yücesoy , Kenan Bal Fazıl, Cüneyt Mete ,Ayşegül Ünsal ,Birgül Ulusoy , Alayça Öztürk ,Osman Karakoç, Uğur Uzunel

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv