Aşk ve Mavi 24. bölüm fragmanı yayında mı?

Aşk ve Mavi 23. bölüm ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Yeni bölümün ardından gelecek hafta neler olacağı merak ediliyor

Aşk ve Mavi 24. bölüm fragmanı yayında mı?

Bu hafta Mavi, ailesiyle birlikte konağı terk eder. Yolda Mavi'nin kullandığı arabayla trafik kazası geçirirler. Üstelik bir de hamiledir. Ali, baba olacağı için mutludur ama bir gün Mavi'nin iyileşeceğini ve yine gitmek isteyeceğini düşünür. Ömer, Mavi'ye tüm gerçeği anlatmak istemektedir. Hasibe ona engel olmak ister.

22. Bölümde neler olmuştu?

Göreçkiler Gülizar’ın ölümünün üzüntüsünü atlatamadan, Hasibe’nin ölümcül bir hastalığa yakalanmasıyla yıkılırlar. Mavi, perişan olmuştur. Duruma en fazla üzülenlerin başında ise Mavi gelmektedir. Ali'yi bırakıp İstanbul'a gitme kararı alan Mavi, annesi Hasibe'nin hastalığının ardından kararından vazgeçecek midir..

Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı dizi yeni bölümleriyle her Cuma akşamı saat 20:00'da ATV'de.

Kadro:  Emrah , Burcu Kıratlı , Işıl Yücesoy , Kenan Bal Fazıl, Cüneyt Mete ,Ayşegül Ünsal ,Birgül Ulusoy , Alayça Öztürk ,Osman Karakoç, Uğur Uzunel

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv