Aşk Ağlatır 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Show Tv' nin sevilen dizilerinden olan Aşk Ağlatır' ın 5. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte tüm detaylar...

Aşk Ağlatır 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenleri ile her pazar akşamı Show Tv ekranlarında buluşan dizinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde seyircileri neler bekliyor? İşte yeni bölüme dair ipuçları...

AŞK AĞLATIR 5. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE AŞK AĞLATIR 4. BÖLÜM ÖZETİ...

Hastanede yatan Nalan, Yusuf'a, Ada'dan uzak durmasını söylüyor. Ada, polise ifade veriyor. Ada'nın yanına gittiğinde Rüzgar'ı gören Yusuf ise büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Yusuf'un kendisinden kaçtığını düşünen Ada'nın gözyaşları izleyenleri derinden etkilerken, ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Hastaneye gelen Mert ile Yusuf'un karşılaştığı anlar ve yaşanacaklar merak uyandırıyor.

Mustafa'nın yere yığılmasıyla şoka giren Ada, ona yardım etmeye çalışırken İsmail'in engeliyle karşılaşıyor. Ada, o sırada eve gelen Yusuf'u, “Ben iyiyim. Sen beni merak etme!” sözleriyle uzaklaştırmaya çalışırken Yusuf, Ada'dan vazgeçmeyeceğinin sinyallerini veriyor.

Yusuf Ada'yı, Mustafa ve İsmail'in elinden kurtarmak için hemen harekete geçiyor.Beklemediği birinden gelen yardımla Ada'yı zor da olsa kurtaran Yusuf artık Nalân'dan ayrılıp hayatına Ada'yla devam etmek istiyor. Ancak bu düşündüğü kadar kolay olmuyor. Bu sırada Ada İstanbul'da var olma savaşı verirken Nagehan'ın evinde uzun süre kalamayacağını anlıyor.

Tanımadığı bir şehirde sokakta kalma korkusu yaşarken en büyük yardımı yine Yusuf'tan ve Sumru'dan görecektir. İsmail ise köye dönmüş ama Ada'nın izini sürmekten vazgeçmemiştir. Sonunda Ada'nın iyi niyetle yaptığı bir hareket İsmail'in tekrar oyuna dahil olmasını sağlar. Her şey Ada ve Yusuf için yolunda gitmeye başlamışken ne Nalan ne de İsmail'in yenilgiyi kabul etmeye niyetleri yoktur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv