Aşk Ağlatır 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicisiyle her pazar akşamı Show Tv ekranında buluşan Aşk Ağlatır dizisinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Aşk Ağlatır 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Aşk Ağlatır'ın 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

AŞK AĞLATIR 13. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE AŞK AĞLATIR 12. BÖLÜM ÖZETİ...

Yusuf’un dedesini bulan Ada, farkında olmadan ikisi için de sona giden yolun ilk adımını atar. Dedesinin gitmesiyle deliye dönen Yusuf, her yerde onu aramaya başlar. Evsiz Cevdet ise herkesin hayatına küçük dokunuşlarda bulunmaya başlar. Çiçek taburcu olur. Fırat'la birlikte, Nalan'ın yalanlarını ortaya çıkarmak için çalışmaya başlarlar. Ada'nın gözüne girip gönlünü kazanmaya karar veren İsmail ise Sumru'nun lokantasında işe başlar. Bu arada Yusuf'un dedesini bulan Ada, farkında olmadan ikisi için de sona giden yolun ilk adımını atar.

Nalân, Çiçek'in uyanıp konuşmasını ve kendisini ele vermesini engellemek için bir yol bulmak zorundadır. Adım attığı karanlık yollardaki ilk gecesinde vurulan Yusuf'un ortadan kaybolması üzerine Ada meraktan çılgına döner. Fırat'la birlikte Yusuf'u bulmak için büyük bir çaba sarf eder.

İsmail'i ağına düşürmek üzere olan Zeynel'in, Yusuf'un yaralanmasıyla da ilgisi olduğu ortaya çıkar. Yusuf'u baygın bir şekilde bulan Cevdet hayatını kurtarır. Çiçek kendine gelir ama hafızasını kaybettiği için olanları hatırlamaz. Nalân, bu haberle havalar uçar.

Bir an önce Yusuf'la evlenmek için harekete geçer. Yusuf'u hiçbir yerde bulamayan Ada, büyük bir endişe yaşarken Yusuf'u karşısında görünce sevinçten havalara uçar. Ona olan aşkını bastırmak zorunda olduğunu unutur. Bir anlığında ikisi de çok mutlu olurlar. Ama bu mutlulukları fazla uzun sürmez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv