Aşk 101 Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in yeni ve 3. Türk dizisi olan Aşk 101'in tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Aşk 101 Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'de yayınlanacak olan Aşk 101'in konusu nedir, kimler yer alacak, ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar...

AŞK 101 TANITIM FRAGMANI

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Alina Boz, İpek Filiz Yazıcı, Selahattin Paşalı, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alacak.

DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Aşk 101 dizisinde hikaye 1998 yılında geçecek. 90 doğumlu olan ve şuanda 17 yaşında olan 6 genç en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutabilmek için bir plan yaparlar. Öğretmenlerini ancak aşık ederlerse okulda tutabileceklerine inan gençler öğretmenlerini okula yeni gelen basketbol koçuna aşık etmeye çalışacaklar; ancak aşkın zorla var edilemeyeceğini anlayan bu altı genç bu işin sonunda beraberken güçlü olduklarını fark edecek ve asıl kendileri aşkı keşfedecek.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizi, Ocak 202' 0de izleyicisi karşısında olacak. Okul ve öğrenci konseptinde çekilecek Aşk 101 dizisi, 20’den fazla ülkede ise Love 101 olarak eş zamanı yayına girecek. Dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak yazıldı; ikinci sezonu ise ocak ayında çekilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler