Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fenomen dizi Arka Sokaklar 493 . bölümüyle ekranlara geldi. Arka Sokaklar yeni 494. bölüm fragmanı yayınlandı mı, bu hafta neler oldu? İşte detaylar

Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'de ekranlara gelen yılların fenomen dizisi Arka Sokaklar 493. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Sevilen dizi bu hafta da herkesi ekran bşına topladı. Arka Sokaklar 494. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Arka Sokaklar 493. bölüm özeti

Organize Şube Amiri İsmail, savcı gelene kadar Rıza Babaya kötü davranmaktadır. Rıza Baba sorgulanır ve mahkemeye sevk edilir. Ekip sinir içindedir. Ayla ve Pınar perişandır. Pınar babasının elleri kelepçeli adliyeye sevk edildiğine tanık olur. Rıza Baba, tutuklu yargılanacaktır. Ekip, Rıza Babanın evine gelen tesisatçının peşine düşer. Adam ortalardan kaybolmuştur. Birileri Rıza Baba’ya büyük bir oyun oynamaktadır. Ekip, Rıza Baba’nın bu durumu ile ilgili çok üzgün iken Engin Müdür’ün tekrar ekibe katılması ise, ekipte bir sevince sebep olacaktır.

Arka Sokaklar 492. bölüm özeti

Uyuşturucu çetesinin patronu Altan'ın serbest bırakıldığını öğrenen ekip şok olur. Rıza Baba, bu konu ile ilgili İzmir Emniyetinin müdürü Özer ile konuşur. Özer, Altan ve Halis'in işbirliği içinde olduğunun kanıtları olan dosyayı Rıza Babaya verir. Rıza Baba, olayın soruşturmasını bu dosya üzeriden yürütecek iken tatsız bir olay yaşanır. Altan ve Halis boş durmamışlardır. Ekibi ve Rıza Babaya büyük şaşkınlık yaratan bir planları vardır.

Halis, teşkilatın ve yargı kurumunun içindeki kara ayaklarını harekete geçirir. Medyayı da kullanarak Rıza Babanın gözaltına alınmasını sağlar. Gözaltı kararındaki rüşvet ve görevi kötüye kullanma suçlamaları Rıza Babanın evine yerleştirilmiş içi para dolu çanta ile desteklenmiştir. Ekibimiz bu olayın büyük bir kumpas olduğuna dair düşünceleri nettir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv