Arıza 1. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların yeni dizilerinden birisi olan Arıza'nın 1.tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Arıza 1. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

İzleyicilerle Show Tv ekranlarında buluşacak olan Arıza dizisinin 1. tanıtım fragmanı yayınlandı. Seyircileri nasıl bir dizi bekleyecek? İşte yeni dizi Arıza'ya dair tüm detaylar...

ARIZA 1. TANITIM FRAGMANI

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tanıtım fragmanında yer aldığı gibi Arıza dizisi Eylül ayında izleyicilerin karşısına geçecek.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alacak.

ARIZA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yolları bir kahramanlık hikayesinde kesişir. Ali Rıza ile müşterisi Halide'nin karşılaşmaları her ikisinin de hayatlarını sonsuza kadar değiştirir. Arıza; bir taksicinin, şehrin krallarıyla girdiği büyük savaşı ve bu amansız mücadelenin gölgesinde Halide ile yaşadıkları tehlikeli aşkın hikayesini anlatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv