Alef Dizisi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Blu Tv'nin merakla beklenilen Alef dizisinin tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni diziye dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Alef Dizisi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Yeni başlayacak dizilerden olan Alef'in tanıtım fragmanı yayınlandı. Seyircilerini nasıl bir dizi bekleyecek? İşte yeni diziye dair tüm detaylar...

ALEF TANITIM FRAGMANI

ALEF DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Alef dizisi İstanbul Boğazı'nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alacak. İkili, İstanbul'da işlenen seri katil vakasını inceleyecek. Aralarına üniversitede öğretim görevlisi olan  Yaşar da katılacak. Üç isim, yüzyıllar boyunca saklı kalan sırları ortaya dökecekleri bir yolculuğa çıkacak.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALACAK?

Kenan İmirzalıoğlu ( Dedektif / Kemal), Ahmet Mümtaz Taylan ( Dedektif / Settar), Melisa Sözen ( Öğretim Görevlisi / Yaşar)

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Alef dizisi 2020 yılı içerisinde BluTv'de izleyicileriyle buluşacak.

NEREDE YAYINLANACAK?

Alef dizisi mini dizi olarak, çekilecek ve 8 bölümü BluTv'de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv