Aile dizisinin sezon finalinde neler olacak?

SHOW TV ekranlarının en sevilen dizisi diyebileceğimiz kadar yoğun bir kitleye ulaşan Aile dizisi yarın akşam sezon finali ile izleyicilerle buluşacak.

Aile dizisinin sezon finalinde neler olacak?

Yarın akşam yayınlanacak olan 13. bölümü ile sezon finali yapan Aile dizisi SHOW TV'nin sevilen dizilerinden. Fragmanı ile nefes kesen dizinin sevenleri saatleri saymaya başladı bile.

Hem oyuncu kadrosu hem konusu ile yoğun ilgi ile sevilerek takip edilen Aile fragmanı ile nefesleri kesti. İzleyicilerde heyecan dorukta. Yarın akşam seyircileri ekrana kilitleyecek olan Aile dizisinde neler olacağı sıkça araştırılıyor.

Soykanlar için artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Tüm gelişmeler sevenleri ile buluşmayı bekliyor. Yayınlanan fragmanlarda Devin'in hamile olduğunu öğrenen Aslan geleceği için yeni planlar kurarken bir yandan da Cihan ile kavgasını sürdürmektedir. Umut dolu hayaller kurulurken çiftlik evi savaş alanına dönmüş durumdadır. Patlayan silah sesi ise izleyici de heyecanı arttırdı. Kimin vurulduğu ise merak konusu.

Aile dizisinin sezon finalinde neler olacak? Ay yapım imzalı Aile dizisi yarın akşam sezon finali ile ekranlara ara verecek.

Kısa sürede geniş kitlelere ulaşan Aile dizisinin başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ paylaşmaktadır. Bu ikiliye Nejat İşler ve Canan Ergüder eşlik etmektedir.

Kaynak:Haber61

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv