Aile dizisinin setinde korkutan kaza! Yaralılar var

Show TV ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen Aile dizisi setinde yaşanan kaza herkesi korkuttu.

Aile dizisinin setinde korkutan kaza! Yaralılar var

Show TV ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen Aile dizisinin setinde efektli çekimlerin yapıldığı esnada yaşanan kazada set çalışanları yaralandı. Yapım şirketinden konuya ilişkin açıklama geldi.

Show TV ekranlarının büyük ilgiyle takip edilen Aile dizisi setinde yaşanan kaza herkesi korkuttu. Efektli çekimlerin yapıldığı esnada yaşanan kazada set çalışanları yaralandı. Yapım şirketinden konuya ilişkin açıklama geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder, Nur Sürer, Nejat İşler ve Yüsra Geyik gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Aile dizisinin 11. bölüm çekimlerinde meydana gelen kaza herkesi korkuttu.

ailedizisi

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ay Yapım, sette yaşanan korkunç kazayı açıklayarak inceleme başlatıldığını duyurdu. Yapım şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Aile dizimizin 11. bölümünün efektli final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin olsa hata ve ihmaller ile ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonuca ulaştırılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv