Aile dizisi 1.bölüm izle! Aile dizisi 1.bölümünde neler oldu?

Aile dizisi duyurulduğu günden beri oldukça sıkı takip ediliyor. Aile dizisi ilk bölümü geçtiğimiz gün yayınlandı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve '9 yıl sonra televizyonda bir proje yaptığını' söyleyen Serenay Sarıkaya'yı kadrosunda bulunduran dizi yoğun bir ilgi görüyor. İşte Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisinin 1. bölümü...

Kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder ve Emel Göksu gibi ünlü isimler bulunan Aile dizisi, dün akşam yayın hayatına start verdi. İlk bölümü ile ekrana gelen dizi sosyal medyada gündem oldu. Uzun süredir televizyon ekranlarında olmayan Serenay Sarıkaya, bu dizi ile ekrana dönüş yaptı. İşte Kıvanç Tatlıtuğ ve Nejat İşler'li Aile dizisi hakkında detaylar...

AİLE DİZİSİ 1. BÖLÜM KONUSU

Aile dizisi 1. bölüm konusu:

"Soykanlara 'aile' olduklarını hatırlatan tek yerdir sofra. O gün yine tüm ailenin toplanacağı bir sofra kurulurken, Aslan, amcasıyla ilgili 'karanlık' işlerinden birini daha çözmek için İzmir uçağındadır.

Psikolog Devin ve Aslan'ın yolları işte bu yolculukta kesişir. Devin de kız kardeşinin başını soktuğuyeni bir belayı halletmek üzere İzmir'e gitmektedir. Farklı dünyaların insanları oldukları çok açıktır. Ancak ortak 'yara'larını keşfetmeleri uzun sürmez; Aileleri.

"AİLE DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Aile dizisi Salı günleri saat 20.00'de Show TV'de yayınlanıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Aile dizisinin özgün senaryosu ise Hakan Bonomo'ya ait. Dizi, aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.7 Mart Salı günü Show Tv'de yayınlanmaya başlayan Aile dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv