Ahmet Kural ve Murat Cemcir' den yeni dizi ile ekranlara dönmeleri bekleniyor

Tv8' le anlaşıldığı duyulan "Organizasyon Bizim İşimiz" dizisi hakkında detaylar...

Ahmet Kural ve Murat Cemcir' den yeni dizi ile ekranlara dönmeleri bekleniyor

Organizasyon Bizim İşimiz dizisi çok yakında muhtemelen Tv8 ekranlarına gelmeyi planlıyor. Daha önce hem sinema da hemde televizyonda izlenme rekorları kıran ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi yeniden Organizasyon Bizim İşimiz  dizisi ile ekranlara dönmeyi istiyor. 

Organizasyon Bizim İşimiz  dizisi Selçuk Aydemir’in imzası ile izleyiciye sunulacak.İşler Güçler dizisinin senarist ve yönetmenliğini üstlenerek dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Selçuk Aydemir aynı zamanda Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in de yakın arkadaşı olduğu bilinmekte. Bu üçlünün birlikte ilk  projelerini 2011 de Çalgı Çengi filmi ile yapmışlardı ve o günden itibaren birlikte çalışmaya devam ediyorlar.


Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in birlikte imza attıkları tüm başarılarda Selçuk Aydemir’in de imzası var.  Düğün Dernek serisinde Kardeş Payı dizisinde Selçuk Aydemir  hem senarist hem yönetmen  olarak Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinden desteğini esirgemedi. Organizasyon Bizim İşimiz olarak düşünülen yeni dizinin de hem senarist hem yönetmeni Selçuk Aydemir olacak.

Organizasyon Bizim İşimiz dizisinin ismi kesinleşmedi.

Organizasyon Bizim İşimiz Dizisi Konusu

Organizasyon Bizim İşimiz dizisi komedi dizisi olacak ve esprileri ile izleyiciyi aynı İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde olduğu gibi izleyenleri kırıp geçmeyi hedefliyor.

Organizasyon Bizim İşimiz Oyuncuları

Ahmet Kural

10 Kasım 1982 de Kütahya’da dünyaya gelen yakışıklı komedyan Ahmet Kural 36 yaşındadır. Ahmet Kural Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon bölümü mezunudur. Daha sonra . Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak Fikrimin İnce Gülü dizisinde rol aldı.  Ahmet Kural en çok dikkati Güneşin Oğlu filminde yer alarak çekti. Daha önce yeteneği fark edilen Ahmet Kural Gazi isimli bir dizi de başrol oynadı ama bu iş hüsranla bitti. Çalgı Çengi filminde Murat Cemcir ile parner oldu ve bu ikili çok beğenilince Star Tv İşler Güçler isminde bir komedi dizisi yapıldı ve milyonları peşinde sürükledi. Daha sonra Murat Cemcir ile parnerliğini devam ettiren Ahmet Kural Düğün Dernek Düğün Dernek 2 Sünnet ve Kardeş Payı projelerinde beraber yer almışlardır. oldu ve bu ikili çok beğenilince Star Tv İşler Güçler isminde bir komedi dizisi yapıldı ve milyonları peşinde sürükledi. Son olarak Ailecek Şaşkınız isimli filmde yine Murat Cemcir ile birlikte yer almıştır.


Murat Cemcir

30 Kasım 1976 da Tokat Niksar’da doğan Murat Cemcir 42 yaşındadır.Murat Cemcir Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü mezunudur; ancak işini yapmamış ve kendini setlere atmıştır. İlk olarak 2002 yılında Sırlar Dünyası dizisinde yer almıştır. Daha sonra Takva ve Beşinci Boyut gibi Stv dizilerinde kariyerine devam eden başarılı oyuncunun hayatını Selçuk Aydemir değiştirmiş ve onunla ilk olarak Üsküdar’a Giderken ve Ramazan Güzeldir projelerinde beraber çalışmıştır. Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2, Kardeş Payı, Ailecek Şaşkınız projelerinde yer almıştır. Murat Cemcir’in sesi de çok güzeldir. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler