Ağlama Anne 11. bölüm fragmanı çıktı mı?

Ağlama Anne 10. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizide neler oldu, 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar

Ağlama Anne 11. bölüm fragmanı çıktı mı?

ATV'de yayınlanan Ağlama Anne 10. bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Sevilerek takip edilen dizi bu hafta da izleyicilerini ekran başına kilitledi. Ağlama Anne 11. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Ağlama Anne 10. bölüm özeti

Zeynep, geçmişin hesabını babasına sorar ancak Adnan cevaplamaktan kaçınır. Mert, Zeynep'in babasının eniştesi olduğunu anlayınca şoke olur. Alev'in öfkesinden nasibini alan Damla, babasının saldırıları sonucunda herkesi şaşırtacak bir karar verir ve evi terk eder. Adnan, Damla'yı bir başına bırakmaz.

Bunu öğrenen Alev, ikilinin peşine düşer ve Adnan'la Damla'dan hesap sorar. Alev'i durduramayacağını anlayan Adnan ve Damla, her şeyi göze alır, Zeynep'ten saklanan sırrı açıklamak için Alev'in kapısına dayanırlar.

Ağlama Anne 9. bölüm özeti

Damla'ya kırgın olan Zeynep, Alev'i seçip onunla yaşamaya karar verir. Güveni kırılmış, yaralanmıştır… tek isteği annesinin nerede olduğunu bilmemesidir. Bu karar Alev'i sevinç gözyaşlarına boğar. Kızına on sekiz yıllık hasretten sonra kavuşan Alev, Zeynep'in bir dediğini ikiletmez. Mert, Ali Osman'a Zeynep'i görebilmek için diklenir. Ali Osman, genç aşığın cesaretine şaşar ve ablasının Zeynep'e yaptıklarından habersiz olduğuna emin olup onları kavuşturur. Ali Osman artık Zeynep'in de kahramanıdır. Özlem boşanmamak için son kozunu oynar; babasıyla bir Adnan'ın evine gidip kızını alır. İyi anne, iyi eş rolüne bürünen Özlem, Adnan dışında etrafındaki herkesi inandırmayı başarır. Gerçekleri öğrenen, kızı tarafından istenmeyen Damla, büyük bir yıkıma uğrar. Kendisini yapayalnız hisseden Damla, yanında yine Adnan'ı bulur; ondan güç alır. Mert, babasını bile karşısına alacak hamleyi yapıp rüştünü ispat eder ve Zeynep'in okula dönmesini sağlar. Damla ve Adnan'ın yakınlaştığını öğrenen Alev, geçmişin acısını çıkaracak mı? Adnan'ın karşısına dikilen Zeynep, sorularına cevap alabilecek mi? Ablası Özlem ve Zeynep arasında kalan Mert, Zeynep hakkındaki gerçeği öğrenince nasıl bir tavır alacak?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler