Afilli Aşk 34. bölüm fragmanı yayında mı?

Afilli Aşk 33. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Dizide bu hafta neler oldu, Afilli Aşk 34. bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar

Afilli Aşk 34. bölüm fragmanı yayında mı?

Kanal D'de yayınlanan Afilli Aşk 33. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi bu hafta da hayranlarını ekran başına toplamayı başardı. Afilli Aşk 34. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Afilli Aşk 33. bölüm özeti

Ayşe, zorlu bir gecenin ardından gördüğü kabusun içinde hapsolur. Ayşe’nin kulağına gelen söylentiler Kerem ve Ceyda’nın sevgili olduğu yönünde olsa da, Ayşe, bunun kıskandırmak için yapılan bir hamle olduğunu düşünmektedir. Ama bir yandan Ayşe, Kerem’in Ceyda’ya gittiği o gün ne olduğunu merak eder.

Ayşe bu sorunun cevabını bulabilecek mi? Bütün bunlar yaşanırken gündemde kurtarılması gereken bir atölye meselesi vardır. Kerem ve Ayşe yine karşı karşıyadır. Ayşe liderliğinde, atölyenin tekrar ayağa kaldırılması için yeni bir fikir arama yoluna girerler. Kerem ve Ayşe hem aşkta hem de işte inatlaşmaya başlar. Kimin kazanacağı meçhuldür! Sevgililer gününün yaklaşmasıyla tüm çiftler plan yapar. Bu planlar ister istemez bir dağ evinde kesişir. Gittiklerin evin efsanevi hikayesi yerini korku dolu anlara bırakır. Gerilimin her dakika arttığı o gecede bir de sürpriz misafir vardır. Bu sevgililer günü Kerem ve Ayşe aşkının çok geçmeden tekrar farkına varmalarını sağlayacak mıdır?

Afilli Aşk 32. bölüm özeti

Ayşe Kerem'in o gece kıskandığı için geldiğini düşünürken, gerçeği öğrenir ve hayal kırıklığı yaşar. Kerem şirket için yaptığı sözleşmeyi bahane ederek Ayşe’ye seçeneklerini sunar. Ayşe bu karmaşadan bir an evvel kurtulmak için bir karar verecektir.

Şirkette Kerem’in umursamaz tavırları ve işkolik halleri karşısında Ayşe işi inada bindirir. Ayşe Kerem’i kıskandırıp süründürmeye kararlıdır. Ayşe’nin tüm bu çabaları acaba işe yarayacak mıdır? Ceyda ise gerginliği fırsat bilir ve Kerem’le yakınlaşmaya çalışır. Ceyda- Kerem ilişkisi tehlikeli sularda ilerlemeye devam ederken Kerem'in bir anlık kararıyla yaptığı hamle nelere mal olacaktır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler