Afili Aşk 22. Bölüm Fragmanı

Ekranların sevilen dizilerinden olan Afili Aşk'ın 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte o fragman...

Afili Aşk 22. Bölüm Fragmanı

Kanl D'nin başarılı dizilerinden olan Afili Aşk'ın 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircilerini yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

AFİLİ AŞK 22. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE AFİLİ AŞK'IN 21. BÖLÜM ÖZETİ...

Ceyda'nın Kerem ve Ayşe'nin evliliğiyle ilgili gerçeği Yelda'ya anlatmasından sonra Ayşe zor günler geçirmeye başlar. Kerem ile arası yeni yeni istediği gibi olmaya başlayan Ayşe'nin bir seçim yapması gerekmektedir. Yelda, Ayşe'yi Kerem'den ayrılması için zorlar. Kerem ise tüm bunlar yaşanırken sadece Ayşe'ye olan aşkı ile ilgilenir. Bunca zaman sonra büyük itirafı yapmıştır ama işler iyice karışmıştır. Ne yapacağı konusunda çıkmaza düşen Ayşe ise bir karar vermek zorundadır.

Ayşe'yi zor günler bekliyor. Ayşe, tam da Kerem'den aşk itirafını duyduğu anda kötü bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Artık onların sırrını bilen bir kişi daha var!  Yelda, tüm ipleri eline alıyor ve Ayşe'yi bir seçim yapmak zorunda bırakıyor. Ayşe ise Kerem'e olan duygularını yok sayamıyor ve büyük bir ikilemde kalıyor. Peki Yelda nasıl bir yol izleyecek? Ayşe, Yelda'nın tehditlerine boyun eğip, Kerem'in hayatından çıkacak mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv