Afili Aşk 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Afili Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni bölüme dair ipuçları yer aldı. İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

Afili Aşk 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İzleyenlerini her çarşamba ekran başına kitleyen sevilen dizi Afili Aşk en son 11. bölümüyle ekranlara gelmişti. İzleyenlerini bu hafta neler bekleyecek? İşte Afili Aşk 12. bölüm fragmanı...

AFİLİ AŞK 12. BÖLÜM FRAGMANI

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ayşe ve Kerem arasındaki buzlar eriyor gibi gözükürken geçmişten gelen ve hiçbir kötü niyeti olmayan eski bir tanıdık tüm dengeleri alt üst ediyor! 

Ayşe ise, hayatının teklifi ile karşı karşıyadır. Bir menajerlik şirketi Ayşe ile anlaşmak ister. Ayşe’nin bütün hayatını değiştirecek olan bu teklif, Kerem’in hiç hoşuna gitmez. Kerem Ayşe’nin yeni kariyerine engel olmaya çalışırken kendini sürekli Ayşe’nin yanında bulur. Ayşe, Kerem’in bu hallerini içten içe onu korumak istemesine bağlar. Aradaki buzlar eriyor gibi gözükürken geçmişten gelen ve hiçbir kötü niyeti olmayan eski bir tanıdık tüm dengeleri alt üst edecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv