Adresi Olmayan Ev filminden ilk kareler geldi

Boran Kuzum, Osman Sonant ve Janset gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Eurimages'dan yapım desteği kazanan "Adresi Olmayan Ev" filmi merak konusu oldu.

Adresi Olmayan Ev filminden ilk kareler geldi

Boran Kuzum, Osman Sonant ve Janset gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Eurimages'dan yapım desteği kazanan "Adresi Olmayan Ev" filmi merak konusu oldu. Adresi Olmayan Ev filminden ilk kareler geldi.

Film, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile Avrupa'nın en büyük film fonu olan Eurimages'dan yapım desteği kazanan "Adresi Olmayan Ev" filminden ilk kareler geldi.

Yönetmen koltuğunda Hatice Aşkın'ın oturduğu yapımcılığını Emre Oskay, Engin Altan Düzyatan ve George Kyriakos üstlendiği film Türkiye - Yunanistan ortak yapımı olarak izleyici karşısına çıkacak.

Oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Osman Sonant, Janset, Zeynep Tuğçe Bayat, Arın Kuşaksızoğlu, Mert Ege Ak, Seren Fosforoğlu, Bedia Ener, Ayşen İnci, Yeliz Bozkurt ve Emel Çölgeçen'in yer aldığı filmin kurgusu Atina'da devam ediyor. 'Adresi Olmayan Ev'in tüm post-prodüksiyonu da Atina'da gerçekleşecek.

İşte filmden ilk kareler;

adresi-olmayan-ev-filminden-ilk-kareler-geldi.jpg

adresi-olmayan-ev-filminden-ilk-kareler-geldi-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv