Adı Zehra 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Zehra 5. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni dizide bu hafta neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Adı Zehra 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Fox TV'de ekranlara gelen Adı Zehra bu hafta 5. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. İlk bölümleriyle beğeni toplayan dizide Salih Zehra'yı bulmaya çok yaklaşır... Adı Zehra 6. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

Adı Zehra 5. bölüm özeti

Bayram’ın söyledikleri sonrası deliye dönen Şule, Zehra’nın peşinde kimlerin olduğunu öğrenmek için harekete geçer. Şule, Bayram’la yüzleşecektir! Zehra ise artık Hande’ye bu evde kötü bir şey olduğuna emindir. Ona ne olduğunu ve Hande’nin nereye gittiğini öğrenmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Hande gibi davranmaya devam eden Zehra, elindeki ipuçlarından yola çıkacaktır. Öte yandan Salih, Zehra’nın nerede olduğunu bulmaya çok yaklaşmıştır. Yolu önce Genco’yla ardından da Kadir’le de kesiştiğinde olaylar geri dönülmez biçimde karışacaktır...

Adı Zehra 4. bölüm özeti

Zehra, gerçek annesiyle buluşacağını sandığı evde karşılaştığı korkunç manzara sonrası deliye döner. Şermin, İsmail ve oğulları Salih, zehirlenme teşhisiyle hastaneye kaldırılır. Zehra’nın en çok merak ettiği şeyse annesi Şermin’e ne olduğudur. Çünkü Şermin’in durumu kritiktir ve bu durum Zehra’yı perişan eder. Kadıncağız kurtulabilecek midir? Ayrıca Zehra, hastaneye giderek büyük bir risk almıştır, onun evde olmadığını Kurdoğlu Ailesi öğrenecek midir? Öte yandan Genco da boş durmaz ve Salih’le ilgili yakaladığı bir ipucunun peşine düşer. Polis de Elif’in öldürülmesiyle ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak üzeredir, Kurdoğlu Ailesi’nin yakını bir başkomiser olan Bayram, hem cinayeti aydınlatacak, hem de çok önemli bir sırrı keşfedecektir!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv