Adı Zehra 3. Bölüm Fragmanı - 2. Bölümde neler oldu?

Televizyon ekranlarının yeniz dizisi Adı Zehra 2. Bölümü ile ekranlara geldi. Adı Zehra 3. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası haberimizde.

Adı Zehra 3. Bölüm Fragmanı - 2. Bölümde neler oldu?

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Adı Zehra bu hafta 2. Bölümü ile ekranlara geldi. Nefeslerin tutulduğu bölüm sonrasında gelecek hafta yayınlanacak bölümde neler olacağı merak ediliyor. Adı Zehra 3. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayfada.


Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Arslan, İnanç Konukçu, Seda Güven, Hakkı Erkök, Emre Kıvılcım, Ali Meriç, Güneş Hayat, Sohel Altan Gol ve Ülkü Hilal Çiftçi’nin rol aldığı dizi cumartesi akşamları yayınlanıyor.

3. Bölüm Fragmanı

 Yayınlanan yeni bölüm sonrasında gelecek hafta yaşanacaklar merakla bekleniyor. Herkes dizinin gelecek hafta yayınlanacak bölümü ile ilgili olarak sosyal medyada ve İnternet sitelerinde arama yapıyor. Yeni bölüme dair ipuçlarını barındıran Adı Zehra 3. Bölüm Fragmanı yayınlandığında burada olacak.




2. Bölümde neler oldu?

Ailesinden kıl payı kurtulan ve yeni bir kimliği olan Zehra, başına daha büyük dertler açılacağını bilmeden İstanbul’a gelmiş, kendisini zengin bir ailenin evinde bulmuştur. Onun, yıllar önce kaybolan kızları Hande olduğunu düşünen bu aileyle ilgili aklında binlerce soru vardır. Bir anne öz kızını nasıl olup da tanıyamamıştır? Sahiden Zehra’yı kızına mı benzetmiştir? Her şeyden önemlisi, gerçek Hande’ye ne olmuştur? Bu aile neyi gizlemektedir? Öte yandan ailesi Zehra’nın yaşadığını öğrenmiş ve peşine düşmüştür. Bir yandan peşindeki babası ve ağabeyinden kaçan, bir yandan da öz annesini merak eden Zehra, kendisini yeni bir belanın içinde bulur.

Adı Zehra 3. Bölüm Fragmanı - 2. Bölümde neler oldu?

1.Bölümde neler oldu?

Almanya’daki yoksul ve katı kuralları olan ailesinin evinde yaşayan Türk kızı Zehra’nın ne bir kimliği ne de hayatı üzerine bir söz hakkı vardır. Babası ve ağabeyi onu, para karşılığında istemediği bir adamla evlendirmek istemektedir, fakat Zehra’nın gönlü Kadir adlı bıçkın bir gençtedir.
Düğün günü gelip çattığında dayanamayıp sevdiğine kaçan Zehra, bu kaçma kovalama sonucunda önce ailesinin eline düşer, ardından da ailesinin namusunu kirlettiği gerekçesiyle bir otobanda ölüme terk edilir! Ancak hayatın onun için hazırladığı sürprizler henüz sona ermemiştir. Beklenmedik olaylar sonucu Zehra’nın yolu, geçmişi sırlarla ve korkunç bir suçla örülü İstanbullu bir aileyle kesişir
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv