Adı Zehra 10. bölüm fragmanı çıktı mı?

Adı Zehra 9. bölümüyle izleyenlerle buluştu. Fox'ta yayınlanan dizide neler oldu, yeni fragman çıktı mı? İşte detaylar

Adı Zehra 10. bölüm fragmanı çıktı mı?
FOX TV'de yayınlanan dizi Adı Zehra 9. bölümüyle ekranlara geldi. İlk bölümleriyle beğeni toplayan dizibu hafta da izleyenlerini ekran başına topladı. Adı Zehra 10. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Adı Zehra 9.bölüm özeti

Genco ve Zehra eve döndüklerinde şok edici bir manzarayla karşılaşmıştır. Kanlar içinde yerde yatan Nadir, hastaneye kaldırılır. Babası için endişelenen Genco, bir yandan da Şule’nin neden böyle bir şey yaptığını merak etmektedir. Nadir kendine gelebilecek midir? Olayla ilgili Şule ve Nadir herkese ne anlatacaktır? Zehra bu soruların cevabını merak ederken bir yandan da Mine’nin gerçek anne ve babasının kim olduğunu öğrenebilmek için Hayal’le bir plan yapar. Ancak Şule’nin karşı atağıyla yaşanan şok edici bir gelişme Zehra’nın planlarını altüst edecektir! Öte yanda Ceren ve Leyla arasındaki savaş iyice kızışmıştır. Bu savaş nereye varacaktır?

Adı Zehra 8. bölüm özeti

Serkan’la ilgili öğrendiği gerçeklerin şokunu yaşayan Zehra’nın aklında yeni soru işaretleri vardır. Hayal’le konuşur ve iki genç kadın birlikte hareket etmeye karar verirler. Hayal’in hatırlayacağı bir şey, Hande’yle ilgili gizemin çözülmesine yardımcı olabilecektir. Ayrıca Zehra, Genco’yla yakınlaşmaya devam etmektedir. Çünkü Genco’nun ona bir sürprizi vardır! Öte yandan Ceren, Serkan’ın kendisini Leyla’yla aldattığını öğrenmiş ve Leyla’dan da Serkan’dan da intikam almak için plan yapmıştır. Her şeyi deneyen Ceren, emeline ulaşabilecek midir? Zehra’nın neyin peşinde olduğunu araştıran Şule’yse, kendisinin de bilmediği korkunç bir sırrı öğrenir. Bu sır, Şule’ye umulmadık şeyler yaptıracak, her şeyi ve herkesi geri dönülmesi güç bir noktaya getirecektir...
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv