Adı Efsane 19. bölüm fragmanı çıktı mı? Adı Efsane'de son durum

Adı Efsane 19. bölüm fragmanı çıktı. Sevilen dizide neler oldu, yeni fragmanda neler var? İşte detaylar

Adı Efsane 19. bölüm fragmanı çıktı mı? Adı Efsane'de son durum

Kanal D'de yayınlanan Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde bulunduğu dizi Adı Efsane 18. bölümüyle seyirciyle buluştu. Sevilen dizi herkesi yine ekran başına topladı. Adı Efsane 19. bölüm fragmanı da yayınlandı.
 

Adı Efsane 19. bölüm fragmanı

Adı Efsane 18. bölüm özeti

Tarık işten atılma sebebini öğrenmeye kararlıdır. Bahar ise Gürol Ertüm meselesini bildiği halde Tarık’tan saklamanın sonuçlarına katlanmak zorundadır. Tarık hem işini geri almak hem de takımını şampiyonluk maçına hazırlamak için bir çözüm bulmaya çalışır. Fiko, Hakan’la Sibel arasında olanları öğrendikten sonra kardeşliklerini sorgulamaya başlar…Tarık’la arası git gide bozulan Bahar nasıl bir seçim yapmanın eşiğine gelecek? Fiko uğruna canını vermeye hazır olduğu Hakan’la kardeşliğini bitirecek mi? Tarık işini geri alabilecek mi? Tarık’la arası git gide bozulan Bahar nasıl bir seçim yapmanın eşiğine gelecek? Fiko uğruna canını vermeye hazır olduğu Hakan’la kardeşliğini bitirecek mi? 

17. bölümde neler oldu?
Melis, babasından Hakan konusunda geri adım atmasını istemektedir. Tarık’ın ise kızının baskısına boyun eğmeye hiç niyeti yoktur, Melis’in inadını kırmak için başka yollar dener. Hakan, Kıvanç’ın tehdidi üzerine, hayati bir yol ayrımına gelir; ya Fiko’ya gerçeği söyleyecek, ya da yarı final maçını satacaktır. Tarık, inadı ve hırsı yüzünden uğruna savaştığı her şeyi kaybedecek mi? Melis, mahkemede ne diyecek? Hakan, Fiko’yu mu yoksa takımın şampiyonluk hayalini mi seçecek?
Adı Efsane 19. bölüm fragmanı
Oyuncu kadrosu; Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır, Rojda Demirer, Almila Ada, Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Hakan Ummak, Kaan Sevi
Ali Akıncı, Burak Aybastı, Özgü Kaya, Emre Bey, Leya Kırşan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv