Belediyenin kapısında ilginç tabela!

Belediyenin kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' yazıldı

Belediyenin kapısında ilginç tabela!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç' belediye binasının kapasına "Rüşvet alan da veren de melundur" yazdırdı. Gülenç "O yazıyı oraya yazdık ki bundan sonra herkes adımını doğru atsın" dedi.


İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Bismil Belediye Başkan Vekili Turgay Gülenç'in rüşvet ve yolsuzlukla  mücadele başlattı. Göreve geldiğinden bu yana rüşvet ve yolsuzlukla ciddi şekilde  mücadele ettiğini söyleyen Gülenç,  belediye binasının kapasına "Rüşvet alan da veren de melundur" yazdırdı.Yazıyı görenler şaşırken Gülenç,  şunları kaydetti: "O yazıyı oraya yazdık ki bundan sonra herkes adımını doğru atsın.  Kesinlikle yanlış yapan babamın oğlu da olsa gözünün yaşına bakmam. Bunu herkesin  bilmesi lazım. Bu yolda zaman zaman yanlış yapan insanlar olabiliyor. Artık bir  devir kapandı, yeni bir devir açılıyor. Dolayısıyla herkesin yoğurt yiyişi  farklıdır. Biz yoğurdumuzu böyle yiyoruz. Hiç kimseye böyle bir fırsat vermeyeceğiz. Yani zamanla bazı şeyler ortaya çıkabilir. Bunların önlemini  şimdiden almış oluyoruz."




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler