Zorluoğlu’nun yolunu kesip iş istedi! Aldığı cevap…

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun yolunu kesip iş istedi: CHP’den 1 aileden 5 kişi belediyede çalışıyor

Zorluoğlu’nun yolunu kesip iş istedi! Aldığı cevap…

Haber61 - Haber Servisi

Yeni yapılan Öğretmenevi ve Cudibey İlkokulu ile Tanjant otoparkı inşaatlarını ziyareti sırasında Gökhan Öztürk isimli vatandaş yolunu kestiği Murat Zorluoğlu’ndan iş istedi.

“Ne iş olsa yaparım” diyen vatandaşa Zorluoğlu “Ocak ayı içerisinde belediyenin web sayfasından iş ilanları yayınlanacak. Senin durumuna uygun bir pozisyon bulacaksın, müraacat edeceksin, şartların tutacak, biz de seni değerlendireceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine vatandaş da “Adam çıkıyor viyadüğe kendimi atarım diyor, 4 yıldır belediyede çalışıyor” ifadeleri sonrası ise “Biz öyle bir şey yapmıyoruz” dedi.

Vatandaşın “Size oy verdik başkanım, CHP’den 1 aileden 5 kişi belediyede çalışıyor o nasıl olacak? ” sözlerine ise “Bana 500 bin kişi oy verdi. Ben öyle kimseyi almadım, bilmiyorum” şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem