Yeni Golf R Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Volkswagen ailesinin Yeni Golf R modeli özgün tasarım detayları ve yüksek performans özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yeni Golf R Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Golf 8 ailesinin en yeni modellerinden biri olan Volkswagen Yeni Golf R modeli, R serisine özgü tasarım detayları ve yüksek performans özellikleriyle dikkat çekiyor. Şimdiye kadar üretilen en güçlü Volkswagen Golf R unvanına sahip olan model, yüksek adrenalin içeren nitelikleriyle spor araba tutkunlarının tercihi oluyor. Volkswagen araba modelleri arasında güçlü motorunun yanında yenilenmiş iç tasarımı, farklı renk seçenekleri ve teknolojik yenilikleri ile öne çıkan Yeni Golf R 2022, ilham veren detayları bir araya getiriyor. Golf R sıfır fiyat aralığı da modelin donanım ve özellikleri bakımından değişiklik gösteriyor.

Yeni Golf R Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Yeni Golf R Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Üstün tasarım ve donanım özellikleriyle sınıfının en iyileri arasında olan Yeni Golf R 2022, performansına ek olarak iç donanımı ile de kullanıcılarının beklentilerini karşılıyor. Dikkat çekici bir ön yüz tasarımına sahip olan model, kendi ailesine özgü Golf R tampon ve splitter detayları ile göz dolduruyor. İki tarafı birbirine bağlayan LED şeritler ise yenilenmiş versiyon ile birlikte artık araç çalıştığı andan itibaren açılıyor. Golf R arka tampon tasarımının spor görünümü ve R serisine özgü radyatör ızgarası araca şıklık katıyor.

Tasarımsal açıdan arka kısımda siyah aksam dizaynına devam eden Golf R egzoz sisteminde çift çıkışa sahip. Ayrıca aracınızı bir üst seviyeye taşımak isterseniz Akrapovic egzoz sistemi de tercih edebileceğiniz seçenekler arasında. 18 inçlik alüminyumdan üretilen ve mavi fren kaliperleri ile süslenen Golf R jant bölümü mat krom renkli dikiz aynalarıyla uyumlu bir kombinasyon sunuyor. Ayrıca seçenekler arasında 19 inçlik jantlar ve click lastikler de yer alıyor. LED gündüz farı ve LED farı ile aydınlatma açısından ideal kullanım sunan Yeni Golf R 2022, dört tekerlekli çekişi ve ön-arka aksları ile dinamik bir deneyim vadediyor.

Yeni Golf R Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Golf R teknik özellikler bakımından kendi ailesinin üst segment modellerinden biri. Pek çok spor araba tutkunu “Golf R kaç beygir?” sorusunu merak ediyor. Yeni Golf R 2022, 320 beygir güç üreten 2.0 TSI motora sahip. Bu güçle 420 Nm tork elde eden model, 100 km hıza 4,7 saniyede çıkabiliyor. Golf R motor tipi 4 silindir olup aracın 16 V TSI benzinli motoru bulunuyor. Yenilenmiş Tork Yönlendirme Sistemi sayesinde araç, çekiş gücünü arka sağ ve sol tekerlekler arasında değiştiriyor. Buna ek olarak tork sistemi, sürüş moduna göre de şekillenebiliyor. Comfort, Sport, Race ve Individual gibi 4 farklı sürüş modu, konforlu bir kullanım vadediyor. Golf R yakıt tüketimi açısından da avantajlı bir kullanıma sahip. Genel yakıt tüketimi 100 km’de 7,2 lt olan model; şehir içinde aynı kilometre için 8,2 litre, şehir dışındaysa 6,6 litre yakıt tüketim oranı sunuyor.

Yeni Golf R 2022, iç mekan tasarımı ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Golf R direksiyon deri detayları ile zarif bir görünüm sergiliyor. Çok fonksiyonlu olan direksiyonun yanı sıra siyah tavanlar ve spor koltuklar aracın iç tasarımına şıklık katıyor. Aracın içinde 10 inçlik renkli dokunmatik bilgi-eğlence paneli olan Yeni Golf R 2022, Discover Pro navigasyon sistemi ile kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Seçilen sürüş moduna göre temasını değiştiren dijital panel, araç hakkındaki yararlı bilgileri de ekrandan takip etmenize yardımcı oluyor.

Hem sportif detayları hem de modern teknik donanımı ile ilgiyi üzerine çeken Yeni Golf R 2022, Volkswagen kalitesinden vazgeçemeyenler için ideal bir alternatif. Golf R fiyat açısından ekstra donanım ve tasarım özelliklerine göre farklı seviyelerde sunuluyor. Siz de Golf serisinin en güçlü aracı olan Golf R modelini hemen inceleyerek ilham verici özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem