Trabzon Maçka Hava Durumu 

Kış aylarının gelmesiyle insanlar dışarı çıkmadan önce internetten hava durumu araştırması yapıyor. Peri Trabzon Maçka hava durumu nasıl olacak? Detaylar bu sayfada.

Trabzon Maçka Hava Durumu 

Maçka hava durumu nasıl olacak? Kış aylarının gelmesine rağmen yağışlı havalar henüz tam anlamıyla kendisini göstermedi. Yılın her dönemi yağışlı olmasıyla bilinen Trabzon’da bile bu sene kurak geçiyor. Yine de vatandaşlar evlerinden çıkmadan havanın nasıl olacağı ile ilgili araştırma yapıyor. Peki Trabzon Maçka hava durumu nasıl olacak. Bütün ayrıntılar haberimizde…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Trabzon’un Maçka ilçesi için önemli bir uyarı yapmadı. Yapılan meteorolojik tahminlere göre önümüzdeki 5 gün içinde de hava durumunda önemli bir değişiklik olmayacak.

Maçka’da 3 Aralık 2020 Perşembe günü parçalı bulutlu olarak geçecek. En yüksek sıcaklık 16 derece olurken en düşün sıcaklık ise 5 derece civarında seyredecek. Nem oranı yüzde 55 ile yüzde 88 arasında değişecek. Rüzgar güneyden yer yer 8 kuvvetinde esecek.

4 Aralık 2020 Cuma günü hava yine parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık gün içinde en yüksek 17 derece, en düşük ise 5 derece olacak. Nem oranı yüzde 45 ile yüzde 81 arasında değişecek. Rüzgar güneyden yer yer 9 şiddetinde esecek. 

5 Aralık 2020 Cumartesi Trabzon Maçka hava durumu yine parçalı bulutlu olacak. Gün içinde en yüksek sıcaklık 16 derece, en düşük sıcaklık 5 derece olacak. Nem oranı yüzde 47 ile yüzde 83 arasında değişecek. Rüzgar güneyden yer yer 7 şiddetinde esecek.

6 Aralık Pazar günü ilçede hava yine parçalı bulutlu olacak. Gün içinde en düşük sıcaklık 5 derece, en yüksek sıcaklık 13 derece olacak. Nem oranı gün içinde yüzde 66 ile yüzde 94 arasında değişecek. Rüzgar Kuzeyden yer yer 5 şiddetinde esecek. 

7 Aralık 2020 Pazartesi Maçka’da parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Gün içinde en düşün sıcaklık 4 derece, en yüksek sıcaklık 16 derece olacak. Nem oranı gün içinde yüzde 35 ile yüzde 80 arasında değişecek. Rüzgar güneyden yer yer 9 şiddetinde esecek. 

5 günlük hava tahminlerinde çok önemli bir değişiklik beklenmezken 8 Aralık 2020 Salı gününden itibaren yağış bekleniyor. Yağışlar 9 Aralık 2020 Çarşamba günü de devam edecek.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem