Survivor Türkiye Yunanistan oyununu kim kazandı? - İşte yarışmacılar ve detaylar

Survivor Türkiye Yunanistan yarışması bu akşam heyecan dolu anlara sahne olacak. Yarışmacılar kimler ve hangi takım yarışmayı kazanarak büyük ödülün sahibi olacak. Tüm detaylar haberimizde...

Survivor Türkiye Yunanistan oyununu kim kazandı? - İşte yarışmacılar ve detaylar

Survivor Türkiye Yunanistan yarışması bu akşam yapılacak. TV 8 Ekranlarında yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen olan Surivvor bu akşam çok farklı bir heyecana sahne olacak. yarışmacılar kimler olacak ve oyunu hangi takım kazanacak. İşte Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasına dair tüm detaylar...

Nefeslerin tutulduğu yarışma öncesinde Ünlüler takımından İlhan Mansız ve Gönüllüler takımından Volkan bir araya gelerek Yunanistan takımı karşısına çıkarılacak takım konusunda görüş alış verişinde bulundu. Yarışma iki tur halinde oynandı. İlk turda Türk takımı ve Yunan takımı 7 kişiden oluşan birer takım çıkardı ve yarıştı. Yarın akşam ise kalan yarışmacıların oluşturacağı takımlar 2. turda mücadele edecek. İki turuda kazanan takım büyük ödülü almaya hak kazanacak. İki tur sonunda beraberlik olması durumunda 3. bir oyun oynanacak. Surivor Türkiye Yunanistan yarışmasında ilk turu 10-7 Türkiye kazandı.
Survivor Türkiye Yunanistan oyununu kim kazandı? - İşte yarışmacılar ve detaylar



BÜYÜK ÖDÜL NE?

Türkiye Yunanistan yarışmasında kazanan takımı büyük bir ödül bekliyor. Türkiye takımı kazanırsa Yunanistan'ın Mikonos adasında tatil kazanacaklar. Yunan takımı ise kazanması halinde Bodrum'da tatil kazanacak. Diğer ödüle ilişkin Acın Ilıcalı Sosyal medya hesabından ipucu verdi. Ilıcalı Instagram hesabından Fedon ile paylaştığı fotoğrafın altına; " Dominik'te Fedon rüzgarı :) Bu kez Türk Survivorlar ve Yunan Survivorlar yarışacak, kazanan ekip Fedon'un şarkılarıyla eğlenceli bir akşam geçirecek..." notu düştü.

Survivor Türkiye Yunanistan oyununu kim kazandı - İşte yarışmacılar ve detaylar
ACUN ILICALI ADA KONSEYİNDE AÇIKLADI

Geçtiğimiz gün Survivor'da yapılan ve Anıl'ın elendiği ada konseyinde Acun Ilıcalı Türkiye Yunanistan yarışmasının yapılacağını açıkladı. Acun ılıcalının yaptığı açıklama sonrasında Ünlüler takımından Furkan çok heyecanlandığını belirterek "işte bu abi, en istediğim en sevdiğim. Ey şanlı ordu ey şanlı asker" ifadelerini kullandı ve duygularını anlattı.

Adem ise Yunan boksörlerle mücadele ettiğini söyleyerek "Atina'ya da gittim. Güzel bir mücadele olur. Hep aynı adamlarla yarışmaktan sıkıldık. Farklı insanlarla yarışmak güzel olur" dedi.

YUNANİSTAN YARIŞMACILARI

Bu akşam yapılacak olan yarışma öncesinde nefesler tutulurken herke yunaistan yarışmacılarını merak ediyor. Yunanistan Survivor'unda ünlülerde Eurydice Valavani, Bo, George Angelopoulos, Konstantinos Kokkinakis, Yorgos Chraniotis isimleri yarışıyor. Gönüllüler takımında ise Sarah Eskenazi, Constantine Vassalos,  Costas Anagnostopoulos,  Elizabeth Ainatzioglou, Giannis Spaliaras, Marios Loannides isimleri yaışıyor.

Survivor Türkiye Yunanistan oyununu kim kazandı - İşte yarışmacılar ve detaylar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler