Survivor Mert Öcal Kimdir?

Tv8'de başlayacak olan sevilen yarışma Survivor'ın yarışmacılarından olan Manken Mert Öcal kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Survivor Mert Öcal Kimdir?

MERT ÖCAL KİMDİR?

Mert Öcal 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Öcal, “Best Model of Turkey” seçildikten sonra 2004 “Best Model of The World” yarışmasını kazanmıştır.Ardından Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir , Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol almıştır. Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde görev alan Mert Öcal, son olarak Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler takımında yer alacağı açıklandı.

ÖZEL HAYATI:

Öcal geçmişte; Gamze Özçelik ve Yağmur Ünal ile aşk yaşamıştır.

İşte Mert Öcal'ın bazı fotoğrafları;

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor ünlüler takımı: Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor gönüllüler takımı: YasinObuz, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Burak Yurdugör yarışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem